Αρχική ΑΕΛ Ήττα με νεαρά ντεμπούτα

Ήττα με νεαρά ντεμπούτα

Η ΑΕΛ έχασε από την Δόξα αλλά είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους αρκετούς νεαρούς της ομάδας.

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο από πλευράς θεάματος με την ΑΕΛ να έχει κάποιες ευκαιρίες για γκολ με δράστη τον Αγκάνοβιτς κυρίως. Καλή φάση και από τον Μαύρου στο 19΄ αλλά ο νεαρός επιθετικός δεν πλάσαρε δυνατά. Ο Γεώργιου είχε πολύ καλή αντίδραση στο 36΄ σε σουτ του Καρλίτος το οποίο έβγαλε σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Διονύσης Διονυσίου έδωσε την ευκαιρία και σε άλλους νεαρούς, Νεοφύτου-Παντελή, να κάνουν το ντεμπούτο τους με την πρώτη ομάδα. Αλλαγή πέρασε και ο Γερολέμου με την ΑΕΛ να ολοκληρώνει με εννέα Κύπριους στην ενδεκάδα! Η Δόξα κατάφερε να σκοράρει στο 78΄ λεπτό με τον Αγκουινάλτο. Η ΑΕΛ προσπάθησε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε.

Σκόρερ:78’Αγκουινάλτο

Κάρτες: Φράγκος-Λεάντρο

ΑΕΛ: Γεωργίου, Ρομπέρ, Σιέλης, Σταύρου, Μέσκα(58΄Παντελή), Μαύρου, Κυριάκου, Σοάρες, Αγκάνοβιτς(46΄Νεοφύτου), Φράγκος, Οχένε(68΄Γερολεμου)

Δόξα: Νέγκρι, Δημητρίου, Ρεδόνδο, Λόπες(74΄Παουλίνιο), Καρλίτος, Κένιντι(55΄Λεόν), Εντμάρ, Φοφανά, Ενιφούλ, Λεάντρο, Αρέστη(55΄Αγκουινάλτο)

Διονύσης Διονυσίου: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων. Η βαθμολογική μας θέση μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι προπονούνται εδώ και αρκετό καιρό με την ομάδα. Είχαν την ευκαιρία να δείξουν πράγματα και να αξιολογηθούν. Πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία».

πηγη : lemesos-sports.com…