Αρχική Φούρπος Αγαπητέ Πλουτή, δεν υπάρχει νόμος του ΓΣΠ, αλλά νόμος της προπαγάνδας των...

Αγαπητέ Πλουτή, δεν υπάρχει νόμος του ΓΣΠ, αλλά νόμος της προπαγάνδας των Μ.Μ.Ε.

Δεν ήθελα να πέσω τόσο χαμηλά να ασχοληθώ με το θέμα, αλλά πραγματικά έχω μείνει άναυδος. Μπαίνοντας απόψε σε μια μεγαλοιστοσελίδα, είδα στις πρώτες ειδήσεις ένα μέγα θέμα.

Άστοχος έλεγε ο Πέτεφ και μπήκα λοιπόν να διαβάσω το θέμα. Μα πιο θέμα; Δεν υπήρχε κανένα θέμα, αλλά απλά ένα κειμενάκι αγνώστου πατρός με αρκετή δόση οπαδισμού και προπαγάνδας.

Συνέχεια δηλαδή αυτών που βλέπουμε και παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες από τα μεγαλομέσα της Κυπριακής δημοσιογραφίας, τα μεγαλοκανάλια και τα μεγαλοsites.

Βεβαίως και είναι καταδιαστέες οι χειρονομίες του Ορλάντο Σα, δεν είδαμε όμως να μας δείχνει κανείς την κακοποίηση που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής από τους αντιπάλους αλλά και τα λέιζερ .

Βεβαίως και σωστά δέκτηκε τις δυο κίτρινες κάρτες ο Σακέττι με αποτέλεσμα να αποβληθεί, δεν είδαμε όμως πουθενά να σχολιάζονται οι “μπουνιές” που έφαγε εντός κι΄εκτός φάσης.

Και είδαμε και απόψε τον Ντεντέ να δέχεται κι΄αυτός δυο χαζές κίτρινες και να αποβάλλεται στο τέλος, δεν είδαμε όμως καμμιά αναφορά στα δυο πέναλτυ και στις βουτιές θεάτρου.

Και ούτε θα δούμε….

Ως εκ τούτου αγαπητέ μου Πλουτή, δεν υπάρχει νόμος του ΓΣΠ, παρά νόμος της προπαγάνδας η οποία εκφράζεται εργολαβικά μέσα από τα Μ.Μ.Ε. Όχι απ΄όλα, από αρκετά.

Απολογούμε αν σας τάραξα…

 

ο φούρπΟς…