Αρχική Τελευταία Νέα Αναβάθμιση του δρόμου ζητά ο Άγιος Τύχωνας

Αναβάθμιση του δρόμου ζητά ο Άγιος Τύχωνας

Περισσότερη ευαισθητοποίηση από πλευράς αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών αναμένει το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα σε σχέση με τις αδικαιολόγητες καθυστερήσεις που παρατηρούνται, όπως υποστηρίζει, για την ανακατασκευή του δρόμου που συνδέει την κοινότητα με την παραλιακή περιοχή.

Το έργο αφορά στη διεύρυνση και βελτίωση της οδού Ονησίλλου -πάροδος της λεωφόρου Αμαθούντας, της οδού Σμύρνης και της λεωφόρου Γρίβα Διγενή-δρόμου που οδηγεί στην κοινότητα. Πρόκειται για ένα πρωταρχικής σημασίας έργο, το οποίο παραμένει στους σχεδιασμούς και στα συρτάρια των διαφόρων κυβερνητικών υπηρεσιών, χωρίς να προωθείται για υλοποίηση, αναφέρει χαρακτηριστικά στον «Φ» ο κοινοτάρχης Αγίου Τύχωνα Γιώργος Στυλιανού, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκεια της τοπικής Αρχής για τη στασιμότητα του θέματος.

«Παρόλο ότι το συγκεκριμένο οδικό έργο έχει περιληφθεί στους κρατικούς προϋπολογισμούς του 2016, εντούτοις, μέχρι σήμερα δεν έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες από πλευράς αρμοδίων για την υλοποίησή του», αναφέρει ο κοινοτάρχης Αγίου Τύχωνα, τονίζοντας ότι αυτή η καθυστέρηση περιέχει και το στοιχείο του εμπαιγμού προς την τοπική Αρχή.

πηγη: http://www.philenews.com…