Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, “Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις…..καλούνται όλοι να δώσουν το παρών...

Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑ, “Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις…..καλούνται όλοι να δώσουν το παρών τους”

“ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ,

Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την διακοπή για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, την ερχόμενη Κυριακή 18.10.2015 στο Τσίρειο.

Η ΘΥΡΑ ΕΝΑ  θα είναι όπως πάντα εκεί έτοιμη να κάνει αυτό που έκανε πάντα, να δίνει τον καλύτερο της εαυτό στηρίζοντας  την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΛΕΜΕΣΙΑΝΗ ΙΔΕΑ και αποδεικνύοντας έτσι την ανωτερότητα της απέναντι στο εκάστοτε αντίπαλο. Αναμένουμε από παίχτες και τεχνική ηγεσία ότι θα κάνουν  το ανάλογο και θα ”πατήσουν” την αντίπαλη ομάδα στο γήπεδο.

Εβδομάδα με ντέρμπι λοιπόν αυτή που διανύουμε και η κινητοποίηση στους συνδέσμους αυξάνεται μέρα με την μέρα  με την ΕΝΤΑΣΗ να κορυφώνεται το Σάββατο 17.10.2015 στο μεγάλο Pre game πάρτι. Καλούνται όλοι οι ΦΥΓΑΔΕΣ να δώσουν δυναμικά το παρών τους για ένα γλέντι βγαλμένο απ τα παλιά.

Δυναμικό κλίμα θα υπάρχει και την ημέρα του παιχνιδιού, από νωρίς στους Συνδέσμους ενώ θα αναχωρήσουμε για το γήπεδο στις 16:30 για μια μεγαλειώδη πορεία. Σημείο συνάντησης η κλινική δίπλα από το Τσίρειο για να βαδίσουμε όλοι μαζί σαν μια γροθιά για την είσοδο μας στην Δυτική.  Στο γήπεδο όλοι ακολουθούμε τις οδηγίες του οργανωτή και πάμε για ένα ενενηντάλεπτο οπαδικής παράνοιας κάνοντας τους μόνιμα μαθητές μας να παραμιλούν.

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ ΕΝΑ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ! ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΜΕΣΟΣ , ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΣΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΛΙΜΑΝΙ!

Υ.Γ.: Στις εισόδους  του Τσιρείου θα  υπάρχουν λαχνοί για οικονομική βοήθεια ενός δικού μας οπαδού, του 27χρονου Ιωάννη Γεωργίου που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και αναμένει μόσχευμα σε νοσοκομείο της Αγγλίας. Τα έξοδα για την οικογένεια του είναι δυσβάστακτα γι’ αυτό  όσοι μπορούν να βοηθήσουν με την εισφορά τους να το πράξουν.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ 1982-ΘΥΡΑ ΕΝΑ”…