Αρχική Φούρπος Ανανέωση, Διοικητική ενίσχυση και Ch League

Ανανέωση, Διοικητική ενίσχυση και Ch League

Μπορεί να μην βγήκαν πόλλα προς τα έξω, σε σχέση με το τι συμβαίνει τις τελευταίες μέρες στην ΑΕΛ.

Το ενδιαφέρον και η ειδησεογραφία επικεντρώθηκαν αποκλειστικά στο θέμα ανανεώσεις, ενώ το μόνο επίσημο ήταν η ανανέωση τριετίας για τον Ρούι Τζούνιορ.

Κι΄αυτό δεν ήταν καθόλου τυχαίο.

Ήταν το αποτέλεσμα των όσων έγιναν και γίνονται τις τελευταίες μέρες στα γραφεία διοίκησης των πρωταθλητών. Εκεί όπου έχουν οριοθετηθεί με ξεκάθαρο τρόπο οι στόχοι για την νεα χρονιά κι΄εκεί όπου επιβεβαιώθηκε η διοικητική ενίσχυση.

Κατ΄αρχάς να αναφερθούμε σε αυτό.

Η διοίκηση της ΑΕΛ είναι πλέον σημαντικά ενισχυμένη με την πλέον ενεργότερη εμπλοκή του αναπληρωτή προέδρου της εταιρείας, ο οποίος από την νεα χρονιά έχει πλέον την βάση του την Λεμεσό.

Ο αδελφός του Ανδρέα Σοφοκλέους, ο Χρύσης Σοφοκλέους, ήταν περισσότερο ενεργός στο θέμα της οικονομικής ενίσχυσης κι΄αυτό λόγω της αποστάσεως από την Μόσχα, όπου εργαζόταν και διέμενε. Αυτό τώρα πλέον αλλάζει.

Και αυτό είναι ιδιαίτερα καθοριστικό για τους στόχους που έχουν τεθεί.

Στόχοι που δεν είναι άλλοι, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ή το λιγότερο την εξασφάλιση εισιτηρίου που θα οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Πάνω σ΄αυτή την βάση δόθηκε και η εντολή για την έναρξη του προγραμματισμού για την νεα χρονιά, στον Ρούι Τζούνιορ. Με τον Πορτογάλο να ετοιμάζει το πλάνο και την διοίκηση να ετοιμάζει ανανεώσεις.

Ανανεώσεις που θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, εκτός από τις περιπτώσεις των δυο. Των Ματίας Ντεγκρά και Καρλίτος, οι περιπτώσεις των οποίων προς το παρών παρουσιάζουν κάποιες δυσκολίες.

Πέραν τούτου, ο στόχος για την έξοδο στην Ευρώπη στην φετινή περίοδο, είναι πλέον αδιαπραγμάτευτος. Και η διοίκηση της ΑΕΛ δουλεύει έντονα και εντατικά και πάνω σ΄αυτό το project.

Για το γήπεδο τα πράγματα δυσκολεύουν.

Υπάρχουν οι σχετικές αποφάσεις και οι σχετικές εγκρίσεις από το κράτος. Ωστόσο από την στιγμή που δεν βρέθηκε ο χρηματοδότης και δεν έπεσαν οι υπογραφές, το βλέπουμε δύσκολο.

Και τέλος.

Το προπονητικό κέντρο στην περιοχή της Γερμασόγειας, στην κοίτη του ποταμού Άμαθου, σύντομα θα γίνει πραγματικότητα. Αυτό θα είναι έτοιμο μέχρι και το επόμενο Φθινόπωρο.

ο φούρπΟς…