Αρχική Τελευταία Νέα Αναχρονιστικοί σχεδιασμοί των Δημοσίων Έργων για την πόλη μας με την συνεργασία...

Αναχρονιστικοί σχεδιασμοί των Δημοσίων Έργων για την πόλη μας με την συνεργασία και την σύμφωνο γνώμη του Δήμου Λεμεσού

Νησίδα με παρώδιους κόλπους στάθμευσης σχεδιάζουν με την σύμφωνο γνώμη του Δήμου Λεμεσού τα Δημόσια Έργα, για το κόμμάτι της Λεωφόρου Μακαρίου από τα φώτα του Cafe Paris μέχρι και τα φώτα του ΑΡΙΕΛ, ένα έργο το οποίο αναμένεται να αρχίσει σύντομα.

Προφανώς και εμφανώς οι σχεδιασμοί άυτοί οι οποίοι φαίνεται ότι θα υλοποιηθούν μέσα στο 2016 είναι πρόχειροι και αναχρονιστικοί και σίγουρα δεν συνάδουν με σχεδιασμούς οδικού δικτύου μιας σύγχρονης πόλης όπου αντι των παρώδιων κόλπων στάθμευσης κατασκευάζονται στην θέση τους ποδηλατόδρομοι και παράλληλα πολυρόροφοι χώροι στάθμευσης κατά μήκος των λεωφόρων.

Και πάλι για όσους δεν γνωρίζουν ή ξέχασαν θυμίζουμε ότι το κομμάτι αυτό της κεντρικής λεωφόρου της πόλης μας όπως και το κομάτι στα δυτικά μέχρι και τα φώτα της Ναάφι θα ανακατασκευαζόνταν στα πλαίσια της ανάπλασης της οδού Αγίας Φυλάξεως ένα έργο που παιρνά στις Ελληνικές καλένδες.

Σημειώνουμε ακόμη ότι σχεδιασμοί για διαχωριστική νησίδα και παρώδιους χώρους στάθμευσης γίνονται αυτή την στιγμή και για την οδό Νίκου Παττίχη όπου σημειώνονται λόγω της έλλειψης νησίδας αρκετά δυστυχήματα. Οι σχεδιασμοί αυτοί θα υλοποιηθούν όχι σύντομα….