Αρχική Τελευταία Νέα Ανεβαίνει στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία – Σκόνη στην ατμόσφαιρα

Ανεβαίνει στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία – Σκόνη στην ατμόσφαιρα

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Τρίτη (18/4) με τη θερμοκρασία να ανέρχεται μέχρι και τους 34 βαθμούς στο εσωτερικό. Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη μέχρι και την Τετάρτη (19/4).

Η πρόγνωση για τον καιρό

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά το απόγευμα, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 26 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις και πιθανό να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση την Τετάρτη και την Πέμπτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή, για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.