Αρχική Λεμέσιος Ανησυχεί ο δήμαρχος για τον τελικό, ανησυχώ κι΄εγώ μαζί του, αλλά όχι...

Ανησυχεί ο δήμαρχος για τον τελικό, ανησυχώ κι΄εγώ μαζί του, αλλά όχι μόνο γι΄αυτό

Αρκετές ανησυχίες φαίνεται να έχει ο δήμαρχος Λεμεσού, εν όψη του τελικού κυπέλλου στον οποίο θα αγωνιστούν οι δυο Λεμεσιανές ομάδες, ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ.

Οι δικαιολογημένες ανησυχίες του δημάρχου της πόλης μας έχουν να κάνουν με τους τυχόν βανδαλισμούς που ίσως προκαλέσουν οι λίγοι ανεγκέφαλοι στη Λεμεσό, είτε στα πλαίσια των πανηγυρισμών για την ομάδα τους ή και σε οχλαγωγίες και επεισόδια που θα κάνουν χωρίς λόγο.

Το γεγονός ότι τα δυο μεγάλα και ιστορικά σωματεία της πόλης μας θα αγωνιστούν στο τελικό κυπέλλου είναι τιμή για την ίδια την πόλη μας, την Λεμεσό, ωστόσο θα πρέπει να πούμε ότι αυτοί οι λίγοι αλήτες που αμαυρώνουν με ενέργειες τους τα ονόματα της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, μας κάνουν να ανησυχούμε κι΄εμείς.

Και βεβαίως η επιλογή είναι μόνο μια. Οι υγειώς σκεπτόμενοι οπαδοί της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, δηλαδή η μεγάλη πειοψηφία των οπαδών των δυο Λεμεσιανών ομάδων, θα πρέπει αυτοί να προασπίσουν το καλό της πόλης μας, να προστατεύσουν την ίδια την πόλη μας, από τους “δικούς” τους ανεγκέφαλους, στην κάθε πλευρά.

Πέραν τούτου κι΄επι της ευκαιρίας και επειδή γνωρίζουμε πόσο ανησυχεί ο δήμαρχος μας, θέλουμε να πούμε στον αγαπητό μας Ανδρέα Χρήστου ότι επιτέλους τις ίδιες ανησυχίες θα πρέπει να έχει ή να αποκτήσει και για όσα συμβαίνουν ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης μας.

Με τα τόσα αυτοκίνητα πάνω στα πεζοδρόμια, τα κομμένα πασαλάκια, τις μοτοσυκλέτες στους πεζοδρόμους, τα αυτοκίνητα στις πλατείες, την καταστροφή των ηλεκτρονικών πασάλων στις εισόδους πλατειών και πεζοδρόμων, και γενικότερα στην βρωμιά που υπάρχει στο κέντρο, ιδιαίτερα στην οδό Κανάρη, μπροστά στα φαγάδικα, με την παρουσία του σκουπιδοφάγου.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…