Αρχική Τελευταία Νέα Ανοίγουν και χαιρόμαστε, PIER1, The Fish Market και Remezzo Cafe Resto, ζωή...

Ανοίγουν και χαιρόμαστε, PIER1, The Fish Market και Remezzo Cafe Resto, ζωή στο Παλιό Λιμάνι

Έτοιμα να ανοίξουν είναι τα τρία μαγαζιά του ομίλου PHC στο Παλιό Λιμάνι κι΄αυτό μας κάνει χαρούμενους αφου επιτέλους θα αρχίσουμε να βλέπουμε ζωή στον χώρο ελπίζοντας ότι και η ΑΛΚ θα σταθεί στο ύψος της.

Μάλιστα έχουμε πλέον ολοκληρωμένα και τα ονόματα αλλά και το τι θα προσφέρουν και τα τρια μαγαζιά τα οποία θα είναι ένα εστιατόριο θαλασσινών, ένα εστιατόριο με Μεσογειακή Κουζίνα και Καφετέρια-Ζαχαροπλαστείο.

Το PIER1 θα λειτουργήσει στην παράλληλη με την μεγάλη αποβάθρα υπερυψωμένη κατασκευή κι΄όπως μαθαίνουμε θα πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο και φινετσάτο εστιατόριο με upskill cuisine, το οποίο θα σερβίρει shusi και προσεγμένη Μεσογειακή κουζίνα ενώ το μενού του θα έχει την υπογραφή του γνωστού Ελλαδίτη σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου.

image

Το The Fish Market είναι ένα εστιατόριο θαλασσινών με value for money προσέγγιση και mainstream κουζίνα. Το μενού είναι σχεδιασμένο από τον επίσης γνωστο Ελλαδίτη σεφ, εξιδεικευμένο στο ψάρι τον Λευτέρη Λαζάρου.

image

Το Remezzo Cafe Resto θα είναι Καφετέρια-Ζαχαροπλαστείο το οποίο θα σερβίρει πρωινά και απογευματινά snack, καφέ κι’ άλλα ροφήματα. To μενού του θα περιλαμβάνει σύγχρονα πιάτα με ζυμαρικά, μπιφτέκια, σάλατες και κρεατικά. Τα γλυκά που θα σερβίρονται εκεί θα φέρουν την υπογραφή του γνωστού Ζαχαροπλαστείου της Θεσσαλονίκης, του Τερκενλή!

image

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο όμιλος θα λειτουργήσει ένα ακόμη μαγαζί, ανάμεσα στο The Fish Market και το Remezzo Cafe Resto χωρίς να γνωρίζουμε το είδος του μαγαζιού και τι θα προσφέρει….