Αρχική Λεμέσιος Αν ο Δήμος πρέπει να μαζέψει κάτι στην Σαριπόλου, θα πρέπει να...

Αν ο Δήμος πρέπει να μαζέψει κάτι στην Σαριπόλου, θα πρέπει να μαζέψει πρώτα το εκτρωματικό κατασκεύασμα

Όπως μαθαίνω τις τελευταίες μέρες ο Δήμος Λεμεσού με την αστυνομική διεύθυνση έχουν προχωρήσει σε μια εκστρατεία για την επιβολή της τήρησης των ορίων τοποθέτησης τραπεζιών στην περιοχή της Πλατείας Σαριπόλου.

Στα πλαίσια αυτής της εκστρατείας έχουν φορτωθεί σε φορτηγά και κατασχέθηκαν προσωρινά τραπέζια και καρέκλες τα οποία κρίθηκαν ότι βρίσκονταν εκτός του χώρου που ο δήμος επιτρέπει να τοποθετηθούν.

Η πραγματικότητα είναι ότι ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό υπήρξε μια υπερβολή στην τοποθέτηση τραπεζιών, ίσως και λόγω των καρναβαλιών ίσως και γιατί κάποιοι δεν μπορούν να τηρήσουν κάποια όρια.

Ωστόσο τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες δεν μπορούν να δικαιολογηθούν έτσι απλά γιατί η αναστάτωση που έχει προκληθεί δεν ζημιώνει απλά τους καφεστιάτορες αλλά όλη την Λεμεσό.

Και από την στιγμή που ο δήμος μαζεύει τραπέζια για να κάνει χώρο στους πεζούς, θα έπρεπε ο δήμος να ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια μαζεύοντας πρώτα το εκτρωματικό του κατασκεύασμα στην Πλατεία.

Γιατί για να είμαστε ειλικρινής μπορεί η Σαριπόλου να αποκαλείται Πλατεία αλλά δεν είναι Πλατεία. Κι΄αυτό γιατί ο δήμος στην μέση κατασκεύασε αυτή την πέργολα κάτω από την οποία βρίσκονται τραπέζια και καρέκλες.

Ας μαζέψει λοιπόν πρώτα την πέργολα, ας μαζέψει τα τραπέζια και καρέκλες που θυμίζουν Κυπριακό γάμο, να ανοίξει η πλατεία για τους πολίτες, για τα παιδιά και μετά να δει κι΄όσα θα πρέπει να κάνουν και τα μαγαζιά.

Υ.Γ. Έτσι θα χωράνε και το πυροσβεστικό και το ασθενοφόρο.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…