Αρχική ΑΕΛ “Αποφασίζουν και διατάζουν”, συνεδριάζουν στην ΑΕΛ για αποχώρηση από τον τελικό καλαθόσφαιρας

“Αποφασίζουν και διατάζουν”, συνεδριάζουν στην ΑΕΛ για αποχώρηση από τον τελικό καλαθόσφαιρας

“Αποφασίζουν και διατάζουν τους έχω αηδιάσει, όσα έγιναν ενάντια στην γυναικεία ομάδα μας τις τελευταίες 15 μέρες, δεν κερδίσαμε μόνο τον Κεραυνό αλλά όλους, είμαστε η ΑΕΛ και θα το καταλάβουν αυτό”.

Αυτά ανάμεσα σ΄άλλα πολλά είπε μιλώντας πριν από λίγο στο ραδιόφωνο του Sports 1 ο αρχηγός του καλαθοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ Κώστας Χριστοδούλου ο οποίος τελεί υπο παραίτηση.

Αυτή την στιγμή η επιτροπή καλαθόσφαιρας της ΑΕΛ συνεδριάζει με θέμα την αποχώρηση της Βασίλισσας από τον τελικό του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας όπου θα κριθεί το ποια ομάδα θα ανέβει στην Α΄κατηγορία.

Ο λόγος είναι ότι η ΑΕΛ διαφώνησε έντονα με την σημερινή απόφαση του προέδρου και του διευθυντή της ΚΟΚ οι οποίοι παρακάμπτωντας την επιτροπή πρωταθλημάτων όρισαν σαν γήπεδο διεξαγωγής του τελικού το “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”.

Αυτή ήταν και η επιλογή του Αχιλλέα Αγρού ο οποίος είναι η άλλη φιναλίστρια ομάδα, μια επιλογή με την οποία η ΑΕΛ διαφωνούσε ευθύς εξ αρχής χωρίς όμως η ομοσπονδία να δείχνει ότι λαμβάνει υπόψην τη Λεμεσιανή ομάδα….