Αρχική Φούρπος Ας αλλάξουν αμέσως γήπεδο

Ας αλλάξουν αμέσως γήπεδο

Δεν μπορεί μια ομάδα που θέλει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει, να παθαίνει τόσα που μόνη της. Ενρίκε, Μπεμπέ, Ονουάτσι και τώρα Βούο. Όλοι υποφέρουν με μυικούς τραυματισμούς και ως αποτέλεσμα, η ομάδα που έκανε αυτό το μπαμ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, να μένει χωρίς επιθετικούς και να πετάει δυο βαθμούς, στην χωράφα του ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ.

Μα πως είναι δυνατόν; Λέχθηκε δημοσίως κι΄επισήμως, ότι το πρόβλημα βρίσκεται στην κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το βοηθητικό γήπεδο της ΑΕΛ. Μα για πόσα ακόμη χρόνια θα το ακούμε αυτό και για πόσα ακόμη χρόνια, δεν θα γίνεται τίποτα; Αν όντως αυτό είναι το πρόβλημα, ας λύθει. Κι΄αν δεν λύνετα ας κοπεί.

Επειδή λοιπόν ότι δεν λύεται, κόβεται, ο Πάμπος και οι ποδοσφαιριστές του, ας πιάσουν φόρμες, τσάντες κλπ και ας αλλάξουν αμέσως γήπεδο. Για το καλό της ΑΕΛ. Αν όμως αλλάξουν γήπεδο, παν σε καλό και συνεχίσουν τα προβλήματα; Αυτό είναι ένα ερώτημα, όπως ερώτημα είναι, γιατί μόνο τους επιθετικούς να επηρεάζει το κακό και σκληρό βοηθητικό.

Όπως και νάχει, εγώ αυτό που θέλω είναι το καλό των ομάδων της πόλης μου. Η ΑΕΛΑΡΑ είναι στην κορυφή και η ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ, πάτησε στην τετράδα. Δεν είχα αμφιβολία και το έλεγα. Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα βρεί τα πόδια του και θα κάνει το άλμα, Γιατί είναι ομάδα καλύτερη και από Ανό και από Ομό και από ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, να πατήσουν τώρα και την Ομόνοια. Τους το εύχομαι αφάνταστα. Πρώτιστα για την πόλη μας, μετά για την φανέλα της κάθε ομάδας και εν κατακλείδι πρέπει να το κάνουν γιατί είναι και οι δυο ομάδες, ομάδες κατά παρασάγκας καλύτερες από τον προσεχή αντίπαλο τους.

ο φούρπΟς…