Αρχική Λεμέσιος Αστυνομία και Δήμος θα πρέπει επειγόντως να αναλάβουν την αστυνόμευση του κέντρου...

Αστυνομία και Δήμος θα πρέπει επειγόντως να αναλάβουν την αστυνόμευση του κέντρου της πόλης μας

Η αστυνομία και ο δήμος Λεμεσού, θα πρέπει επειγόντως να αναλάβουν την αστυνόμευση του κέντρου της πόλης μας. Και θα πρέπει να γίνει αυτό με πεζές, συχνές και συνεχείς περιπολίες. Διαφορετικά ότι φτιάχτηκε τα τελευταία χρόνια θα διαλυθεί.

Θα πρέπει να παταχθεί κάθε είδους παρανομία. Τα σταθμευμένα αυτοκίνητα πάνω σε όλα τα πεζοδρόμια, η παράνομη στάθμευση παντού, η διέλευση τροχοφόρων από πλατείες και πεζοδρόμους, η άγρα πελατών, αλλά και η πορνεία.

Δεν μπορεί για παράδειγμα η επίχωση να επιτηρείται από δυο ως επι το πλείστον και στις περισσότερες περιπτώσεις, ξένους, υπαλλήλους ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας. Είναι υποχρέωση του κράτους να προστατεύει τους πολίτες και να προσφέρει το αίσθημα ασφαλείας.

Η πιο κάτω είδηση είναι από την ιστοσελίδα της εφημερίδας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Αυτό συνέβηκε Κυριακή απόγευμα όταν η επίχωση έσφιζε από ζωή, όταν δεκάδες παιδάκια έπαιζαν εκεί ανέμελα. Είναι απαράδεκτο να συμβαίνει κάτι τέτοιο και στον χώρο αυτό συμβαίνουν συχνά, πολλά.

ο ΛΕΜΕΣ ιος

Διαβάστε…Οι προσωπικές διαφορές που δημιουργήθηκαν και διαιωνίζονταν μεταξύ ενός Ινδού, με πρόσωπα από το Πακιστάν, είχαν ως συνέπεια την άγρια επίθεση κατά του τελευταίου και τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στις 6.30 χθες το απόγευμα, έξω από περίπτερο της παραλιακής Επίχωσης στη Λεμεσό. Ο 34χρονος ναυτικός από την Ινδία δέχθηκε επίθεση με ρόπαλο από αλλοδαπό, ο οποίος διέφυγε από την σκηνή με συγκεκριμένο αυτοκίνητο, όπως κατέγραψαν κάποιες κάμερες εξωτερικής παρακολούθησης.

Αργότερα για την υπόθεση συνελήφθη 29χρονος πακιστανός, ενώ καταζητείται και δεύτερος ομοεθνής του για συμμετοχή στο επεισόδιο. Ο τραυματίας, μετά την επίθεση, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Λεμεσού, όμως λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί υποσκληρίδιο αιμάτωμα με μετατόπιση μέσης γραμμής…