Αρχική Τελευταία Νέα “Αυτή η πόλη δεν είναι απλά ένα μέρος που βλέπεις, αλλά ένα...

“Αυτή η πόλη δεν είναι απλά ένα μέρος που βλέπεις, αλλά ένα μέρος που αισθάνεσαι”, το ΕΒΕΛ παρουσίασε την νέα διαδικτυακή πύλη www.allaboutlimassol.co

“Αυτή η πόλη δεν είναι απλά ένα μέρος που βλέπεις, αλλά ένα μέρος που αισθάνεσαι. Ανακάλυψε τι είναι αυτά που αγαπάς περισσότερο στη Λεμεσό”, είναι το σλόγκαν που σε υποδέχεται στην νέα διαδικτυακή πύλη www.allaboutlimassol.com, που παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού.

Ο μοντέρνα σχεδιασμένος ιστότοπος, ως ο επίσημος οδηγός της πόλης της Λεμεσού, στοχεύει να ενημερώνει τους κατοίκους της Λεμεσού για τις διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που κανείς μπορεί να απολαύσει καθώς και τους χιλιάδες ντόπιους και ξένους τουρίστες για όλα τα νέα και τις μοναδικές ομορφιές της πόλης και επαρχίας.

Σε χαιρετισμό του στην τελετή παρουσίασης της νέας διαδικτυακής πύλης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λεμεσού Κώστας Γαλαταριώτης, ανέφερε ότι η επιλογή του Επιμελητηρίου να θέσει υπό την αιγίδα του την συγκεκριμένη ιστοσελίδα οφείλεται στην πεποίθηση ότι πρόκειται για “τον πραγματικά πληρέστερο διαδικτυακό οδηγό της Λεμεσού, πόλης και Επαρχίας”.

Εξέφρασε δε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι και άλλοι φορείς έχουν εκφράσει τη στήριξη τους, όπως ο ΚΟΤ και το ΤΕΠΑΚ, δημιουργώντας συνδέσμους στις δικές τους ιστοσελίδες που παραπέμπουν στο www.allaboutlimassol.com.

Λέγοντας ότι “η Λεμεσός έχει πραγματικά μεταμορφωθεί προς το καλύτερο, ως αποτέλεσμα της εκτέλεσης σημαντικών έργων υποδομής”, ο κ.Γαλαταριώτης ανέφερε πως γι αυτά τα έργα, πέραν από την αυτονόητη στήριξη της πολιτείας, άξιες επαίνου είναι οι τοπικές αυτοδιοικήσεις, “οι οποίες έκαναν υποδειγματική χρήση των ευρωπαϊκών κονδυλίων”, αλλά και η ιδιωτική πρωτοβουλία, η οποία ακόμη και σε καιρούς οικονομικά χαλεπούς, δεν έπαψε να δημιουργεί αναπτύξεις.

Υπενθυμίζοντας τα σημαντικά έργα που έχουν γίνει στη Λεμεσό, όπως η μαρίνα, το Παραθαλάσσιο Πολυλειτουργικό Πάρκο, το παλιό λιμάνι, την ανάπτυξη του κέντρου της πόλης με τη λειτουργία του ΤΕΠΑΚ, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ ανέφερε πως η πόλη αναμένει τις ευεργετικές επιπτώσεις της εμπορικοποίησης του λιμανιού και της έλευσης διεθνών εταιρειών υποστήριξης της αναδυόμενης κυπριακής βιομηχανίας υδρογονανθράκων.

Περαιτέρω, συνέχισε, η 29η Ιουλίου είναι η μέρα υποβολής προσφορών για το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο, ενώ οι εργασίες ένωσης του παραλιακού δρόμου με τη λεωφόρο Φραγκλίνου Ρούσβελτ θα αρχίσουν εντός του έτους και αναμένεται και ο εξωραϊσμός των δυτικών συνοικιών της Λεμεσού.

Σημείωσε επίσης ότι προγραμματίζονται η αναβάθμιση του αρχαιολογικού μουσείου και γίνεται προσπάθεια για εμποτισμό στη θάλασσα πρώην πετρελαϊκής πλατφόρμας για καταδυτικούς σκοπούς, με σκοπό τη δημιουργία του μεγαλύτερου τεχνητού ύφαλου στη Μεσόγειο.

“Με λίγα λόγια έχουμε μια Λεμεσό για την οποία μπορούμε να είμαστε περήφανοι, μια Λεμεσό που όλοι θέλουμε να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο”, είπε και εξήρε το έργο που επιτελείται από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού, όπως και την προβολή που επιτυγχάνεται από εκδηλώσεις όπως ο διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού-ΓΣΟ και το διεθνές Ράλι Κύπρου, που όπως ανακοίνωσε επιστρέφει τον Οκτώβριο, μετά από αρκετά χρόνια, στη Λεμεσό.

Η παρουσίαση της ιστοσελίδας έγινε από τον διαχειριστή της Κωνσταντίνο Χάρπα, ο οποίος τόνισε πως η Λεμεσός έχει ένα ποικιλόμορφο προϊόν που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο, “η Λεμεσός μπορεί να ικανοποιήσει τα πάντα”.

Υπέδειξε ακόμη πως το www.allaboutlimassol.com είναι ένα από τα σημαντικότερα projects που έγιναν τα τελευταία χρόνια και το οποίο δεν υπάρχει αντίστοιχο του για άλλη πόλη στην Κύπρο.

Μεταξύ άλλων, πρόσθεσε, η ιστοσελίδα παρέχει στον χρήστη μοναδικές προτάσεις για την πόλη, καθημερινά ενημερωμένη ατζέντα με τις σημαντικές εκδηλώσεις, επαγγελματικό ευρετήριο, ενημερωτικά άρθρα, πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό και είναι διαθέσιμη τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

ΠΗΓΗ: NEWSIT.COM…