Αρχική Τελευταία Νέα Αυτοί πρόσφεραν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού από τον Ιανουάριο...

Αυτοί πρόσφεραν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού από τον Ιανουάριο του 2016

Σας ενημερώνω σχετικά με τις πιο κάτω εισφορές, προσφορές και εκδηλώσεις για στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού από τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι και σήμερα: 

  1. Η εταιρεία Remedica Ltd πρόσφερε χρηματικό ποσό.
  2. Η εταιρεία ADA Computer Software πρόσφερε χρηματικό ποσό.
  3. Εταιρεία το Δ.Σ. της οποίας δεν επιθυμεί δημοσιοποίηση του ονόματός της πρόσφερε χρηματικό ποσό.
  4. Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Οικοδομών Λεμεσού πρόσφερε χρηματικό ποσό.
  5. Συνταξιούχος ο οποίος δεν επιθυμεί δημοσιοποίηση του ονόματός του πρόσφερε χρηματικό ποσό.
  6. Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗ.ΚΟ κ. Άθως Αντωνιάδης πρόσφερε χρηματικό ποσό.
  7. Το Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗ.ΚΟ κ. Λοϊζος Λοϊζου πρόσφερε μεγάλη ποσότητα δημητριακών και γάλατα διαρκείας.
  8. Στις 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Απλά Γυναίκα» τα έσοδα της οποίας δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού.
  9. Στις 23 Απριλίου η ΝΕ.ΔΗ.Κ Λεμεσού πραγματοποίησε την εκδήλωση «Προσφέρω στο Συνάνθρωπό μου» τα έσοδα της οποίας δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού.
  10. Εταιρεία το Δ.Σ. της οποίας δεν επιθυμεί δημοσιοποίηση του ονόματός της πρόσφερε φλαούνες καιτσουρέκια για τα πασχαλινά πακέτα.
  11. Ο Όμιλος εταιρειών Kanika πρόσφερε κοτόπουλα για τα πασχαλινά πακέτα.
  12. Η εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης συνεχίζει να προσφέρει κάθε εβδομάδα φρέσκο γάλα για όλους τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού.
  13. Η coca cola πρόσφερε αναψυκτικά.

Για το Πάσχα ετοιμάστηκαν 250 πακέτα τα οποία περιλαμβάνουν τα είδη τα οποία δίνονται κάθε δεκαπέντε μέρες στους δικαιούχους και επιπλέον, περιλαμβάνουν φλαούνες, τσουρέκι και κοτόπουλο.

Ευχαριστούμε όλους όσοι προσφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού και κυρίως όλους τους Εθελοντές, επαγγελματίες και μη, οι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς και φροντίζουν ώστε αυτό να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευχόμαστε η Ανάσταση του Χριστού να φέρει και την ανάσταση στην κοινωνία μας. Να μπορούμε να ζούμε όλοι με αξιοπρέπεια και τα κοινωνικά παντοπωλεία να υπάρχουν για να βοηθούν μόνο όπου παρουσιάζεται εξαιρετικά έκτακτη ανάγκη.

Εύη Τσολάκη

Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λεμεσού…