Αρχική Λεμέσιος Βάλε την σφραγίδα σου μια και καλή

Βάλε την σφραγίδα σου μια και καλή

Το όνομα του Ανδρέα Χρίστου θα μείνει σίγουρα στην ιστορία της Λεμεσού. Μπορεί να κάνουμε καθημερινά κριτική για διάφορα πράγματα. Μπορεί να ψάχνουμε την τελειότητα και να μην δεχόμαστε τους συμβιβασμούς. Επιζητούμε το καλύτερο για την πόλη μας. Γιατί η Λεμεσός το αξίζει.

Και ο Ανδρέας Χρίστου, αξίζει την καλύτερη δυνατή υστεροφημία. Γιατί εμπνεύστηκε και κατάφερε να κάνει μεγάλες αλλαγές. Έστω κι΄αν κάποιες από αυτές έγιναν κουτσουρεμένες, γιατί ο δήμαρχος δυστυχώς κάποιες φορές θέλοντας να μοιράσει το καρπούζι ή να μην κακοφανίσει κάποιους φίλους, δεν κάνει αυτό που θα ήθελε.

Δεν κάνει αυτό που θα ήθελαν οι πολλοί, που θα ήθελε η ίδια η πόλη μας. Και αυτό μετριάζει την αξία που θα πρέπει να δοθεί στον άνθρωπο αυτό. Γιατί πάντοτε τα αρνητικά αναδεικνύονται ευκολότερα από τα θετικά. Γιατί τα άσχημα φαίνονται μεγαλύτερα από τα όμορφα και τα καλά.

Στις 16 Αυγούστου, η εταιρεία που τοποθέτησε το πλακόστρωτο στην οδό Ανεξαρτησίας θα το αφαιρέσει λόγω κακοτεχνιών και θα το επανατοποθετήσει μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Είναι η μεγάλη ευκαιρία, μια δεύτερη ευκαιρία, για τον εμπορικότερο δρόμο της πόλης μας.

Βάλε δήμαρχε την σφραγίδα σου μια και καλή. Κάνε αυτό που πρέπει και δώσε το σύνθημα, η οδός Ανεξαρτησίας να γίνει πεζόδρομος. Όπως κάθε εμπορικός δρόμος, σε κάθε πόλη, σε κάθε χώρα, στον πλανήτη αυτό. Θα είναι ότι καλύτερο θα έχεις προσφέρει στην πόλη μας.

ο ΛΕΜΕΣ ιος …