Αρχική Φούρπος Γήπεδο στην Αραδίππου: Το νερό μπήκε στο αυλάκι….το πέμπτο γήπεδο ποδοσφαίρου σε...

Γήπεδο στην Αραδίππου: Το νερό μπήκε στο αυλάκι….το πέμπτο γήπεδο ποδοσφαίρου σε ακτίνα 4km

Διάβασα προχθές αυτή την είδηση από τον Φιλελεύθερο, για το ότι όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει η ανακατασκευή και η μετατροπή του κοινοτικού σταδίου Αραδίππου έτσι που να γίνει ένα σύγχρονο γήπεδο και δεν θα το κρύψω ότι ζαλίστηκα.

Δεν φταίνε βεβαίως καθόλου γι΄αυτό οι φίλοι και φιλικοί κάτοικοι της Αραδίππου, απλά είναι με το κράτος και τους δικούς μας άρχοντες εδώ στη μεγαλούπολη της Λεμεσού, το διαμάντι της Μεσογείου μην ξεχνάτε, είναι με αυτούς που τα έχω και γι΄αυτούς ζαλίστηκα.

Θα είναι λοιπόν το γήπεδο αυτό αν όλα πάνε καλά και σύντομα το ολοκληρώσουν οι ανθρώποι, το πέμπτο, ναι αναφέρομαι στο νούμερο 5, το πέμπτο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Λάρνακα, σε αυτή την τεράστια πόλη, σε ακτίνα μάλιστα που δεν ξεπερνά τα 4 χιλιόμετρα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, δεν ξέρουν, ξέχασαν, έχουμε και λέμε.

Λίγο πριν τον Άη Γιώρκη στα ανατολικά του KCINEPLEX έχουμε το ΓΣΖ (1) και ακριβώς δίπλα του ξεφύτρωσε το τάχατες ΑΡΕΝΑ (2) της ΑΕΚ. Λίγα χιλιομετράκια πιο κάτω, δυο περίπου, έχουμε το Αμμόχωστος (3) ακόμη ένα στην ευθεία το Παπαδόπουλος (4) και προς τα ανατολικά αυτό της Αραδίππου (5).

Αν δεν καταλάβατε μπείτε στο google earth. Αυτό όμως δεν είναι η ουσία. Κι΄αν δεν την καταλάβατε μην το ψάξετε καθόλου…..Χαιρετισμούς σε όλους, εντός κι΄εκτός των τειχών!

ο φούρπΟς…