Αρχική Φούρπος Για δεύτερη φορά στην ιστορία ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ βρίσκονται ταυτόχρονα στην βαθμολογία...

Για δεύτερη φορά στην ιστορία ΑΕΛ και ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ βρίσκονται ταυτόχρονα στην βαθμολογία ψηλότερα από ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια, για πρώτη φορά και ο

Για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου οι δυο μεγάλες Λεμεσιανές ομάδες βρίσκονται ταυτόχρονα πιο ψηλά από τις δυο μεγάλες Λευκωσιάτικες ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η πρώτη φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν την περίοδο 1999-2000 όταν τότε η ΑΕΛ βρισκόταν στην δεύτερη θέση, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ στην τρίτη θέση και ακολουθούσαν ο ΑΠΟΕΛ στην τέταρτη θέση και η Ομόνοια στην έννατη θέση. Την χρονιά αυτή ο ΑΡΗΣ αγωνιζόταν στην Β΄κατηγορία.

Συμπεριλαμβανομένου σήμερα και του ΑΡΗ έχουμε κάτι ακόμη πιο αξιοσημείωτο, και είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Και οι τρείς Λεμεσιανές ομάδες με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής βρίσκονται ψηλότερα από τις δυο ομάδες της Λευκωσίας στον βαθμολογικό πίνακα.

Συγκεκριμένα η ΑΕΛ ισοβαθμεί στην κορυφή με την Ανόρθωση με εννιά βαθμούς, έξι βαθμούς έχει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ που βρίσκεται στην τρίτη θέση ενώ με τέσσερεις βαθμούς ο ΑΡΗΣ είναι στην έβδομη θέση. Πιο κάτω είναι ο ΑΠΟΕΛ στην όγδοη θέση επίσης με τέσσερεις βαθμούς και η Ομόνοια στην δέκατη θέση με τρείς βαθμούς.

ο φούρπΟς

 …