Αρχική Λεμέσιος Δήμε δήμε είσαι εδώ;

Δήμε δήμε είσαι εδώ;

Πεζόδρομος Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, μερικά μόλις μέτρα από το Δημοτικό Μέγαρο

Τουρίστες “απολαμβάνουν” την βόλτα τους στο κέντρο της πόλης μας

Από τον Φιλελεύθερο – 13 Μαρτίου 2012Η ανοχή που επιδεικνύουν μέχρι και σήμερα οι τροχονόμοι του Δήμου Αγλαντζιάς προς εκείνους τους οδηγούς που σταθμεύουν τα αυτοκίνητά τους στα πεζοδρόμια, σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν. Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Κώστας Κόρτας, με την ανοχή που επιδείχθηκε μέχρι σήμερα, προκλήθηκαν καταστροφές στις πλάκες των πεζοδρομίων και για να γίνουν οι σχετικές επιδιορθώσεις χρειάζονται χιλιάδες ευρώ, που δεν υπάρχουν στα ταμεία του δημαρχείου.

«Τις επόμενες μέρες θα στείλουμε ενημερωτικά φυλλάδια προς τους δημότες μας με τα οποία θα τους πληροφορούμε ότι μετά από μια συγκεκριμένη ημερομηνία, ως τοπική Αρχή δεν θα ανεχόμαστε τη στάθμευση οχημάτων πάνω σε πεζοδρόμια και έτσι, όσοι παραβιάζουν τη σχετική νομοθεσία θα καταγγέλλονται», τονίζει με δηλώσεις του.

Ο κ. Κόρτας υποστηρίζει ότι για τον δήμο είναι δυσβάστακτο το κονδύλι που απαιτείται για αποκατάσταση των ζημιών που προκαλούνται από την παράνομη στάθμευση οχημάτων στα πεζοδρόμια, γι’ αυτό και λήφθηκε απόφαση να τεθεί τέρμα με τη συγκεκριμένη μέθοδο. «Τα πεζοδρόμια εξάλλου είναι για τους πεζούς και όχι για τα αυτοκίνητα» υπενθυμίζει.

ο ΛΕΜΕΣ ιος…