Αρχική Φούρπος Δεν είναι Γιάννης και εν Γιαννάκης, τι άλλαξε δηλαδή; Οι οπαδοί της...

Δεν είναι Γιάννης και εν Γιαννάκης, τι άλλαξε δηλαδή; Οι οπαδοί της ΑΕΛ δεν είναι Λεμεσιανοί;

Ο ορισμός του αγώνα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με τον ΑΠΟΕΛ την μέρα της Τσικνοπέμπτης αυτό που απλά απέδειξε, όχι σε μένα, στους άπιστους Θωμάδες, είναι την νοοτροπία που επικρατεί εκεί στα δωμάτια της πρωτεύουσας όπου δυστυχώς παίρνονται οι αποφάσεις.

Δεν ήταν μια απόφαση που με εξέπληξε γνωρίζοντας τους και δυστυχώς από πρώτο χέρι, όμως αυτό που με άφησε άφωνο είναι ότι πίστευα ναι μεν ότι δεν τους κόφτει αλλά και ότι ξέρουν τι κάνουν. Αυτή την φορά μάλλον ήταν τόσο επιπόλαιη η απόφαση που φάνηκε να μην ξέρουν.

Όπως και να έχει, άλλαξαν μετά τις διαμαρτυρίες την μέρα, από Τσικνοπέμπτη σε Τετάρτη. Ως εδώ όλα καλά. Αλλά το εκπληκτικό είναι ότι μετακίνησαν από Τετάρτη στην Τσικνοπέμπτη το παιγνίδι της Ομόνοιας με την ΑΕΛ. Καλά οι Αελίστες δεν είναι Λεμεσιανοί;

Αυτοί δεν θέλουν να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν στην πόλη τους την μέρα της εισόδου του καρνάβαλου; Και ποια η διαφορά αν το παιγνίδι είναι εντός ή εκτός; Προφανώς μια ακόμη απόφαση στην σφαίρα του, “εμείς αποφασίζουμε και δεν μας κόφτει”.

Το εκπληκτικό όμως στην περίπτωση αυτή είναι ότι τα Μ.Μ.Ε. και όλοι οι άλλοι διαμαρτυρόμενοι, ακόμη και ο δήμος, σώπασαν. Θεώρησαν ότι όλα τακτοποιήθηκαν επειδή δεν θα αγωνιστούν οι μεν την τσικνοπέμπτη αλλά δεν έχει πρόβλημα που θα παίξουν οι δε.

ο φούρπΟς…