Αρχική Τελευταία Νέα ΔΙΚΗ ΓΟΝΙΩΝ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Η δικαιολογία της «γονικής αγάπης» δεν τους έσωσε από...

ΔΙΚΗ ΓΟΝΙΩΝ ΗΡΟΔΟΤΟΥ: Η δικαιολογία της «γονικής αγάπης» δεν τους έσωσε από τη φυλάκιση

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επέβαλε σήμερα ποινή άμεσης φυλάκισης τριών ετών στον πατέρα της Έφης Ηροδότου, Ηρόδοτο, και 18 μήνες στην μητέρα της, Νίτσα, οι οποίοι είχαν κριθεί ένοχοι σε πέντε κατηγορίες αναφορικά με τα αδικήματα της πρόκλησης σε ψευδορκία, της υποκίνησης μάρτυρα σε ψευδή μαρτυρία, της πλαστογραφίας εγγράφου, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και της χρήσης πλαστού αποδεικτικού στοιχείου.

Στον Ηρόδοτο Ηροδότου, το Δικαστήριο επέβαλε ποινές άμεσης φυλάκισης 3 ετών για τα αδικήματα της πρόκλησης σε ψευδορκία και της χρήσης πλαστού αποδεικτικού στοιχείου και 18 μηνών για τα αδικήματα της υποκίνησης μάρτυρα σε ψευδή μαρτυρία και της πλαστογραφίας εγγράφου. Το Δικαστήριο δεν επέβαλε καμία ποινή για το αδίκημα της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου ενόψει της ποινής που επιβλήθηκε για το αδίκημα της χρήσης πλαστού αποδεικτικού στοιχείου.

Στην Νίτσα Ηροδότου, το Δικαστήριο επέβαλε ποινές άμεσης φυλάκισης 18 μηνών για τα αδικήματα της πρόκλησης σε ψευδορκία και της χρήσης πλαστού αποδεικτικού στοιχείου και 9 μηνών για τα αδικήματα της υποκίνησης μάρτυρα σε ψευδή μαρτυρία και της πλαστογραφίας εγγράφου. Το Δικαστήριο δεν επέβαλε καμία ποινή για το αδίκημα της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου ενόψει της ποινής που επιβλήθηκε για το αδίκημα της χρήσης πλαστού αποδεικτικού στοιχείου…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ: