Αρχική Τελευταία Νέα Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού

Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού

Την Τετάρτη, 1η Νοεμβρίου 2017 στις 8.30 π.μ.     ο κ. Ν. Νικολαίδης, Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας του Συμβουλίου Δημάρχων Μείζονος Λεμεσού.

Στις 11.30 π.μ. θα δοθεί δημοσιογραφική διάσκεψη στο ΣΑΛΑ με θέμα τα αναπτυξιακά έργα του Συμβουλίου και τη νέα δομή των αποχετευτικών τελών.

Στις 12.30 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λτδ, ενώ στις 6.00 μ.μ. έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου στις 6.00 μ.μ. θα προεδρεύσει συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου στις 8.00 μ.μ ο κ. Δήμαρχος θα τελέσει τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης του Αντώνη Στεφάνου, στο Stuido Art 55, στην πλατεία Ηρώων.

Την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου στις 7.00 π.μ. θα δώσει την εκκίνηση του 6ου ποδηλατικού γύρου Επαρχίας Λεμεσού που διοργανώνει ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος, από τον χώρο στάθμευσης Εναερίου.

Στις 10.30 μ.μ. θα λάβει μέρος στην πορεία «Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω» που διοργανώνει το ΄Ιδρυμα Δρ. Γιώτα Δημητρίου, κατά μήκος του παραλιακού δρόμου.

Τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου στις 12.30 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Οργάνωσης Πενταμελούς Οικογένειας.

Στις 4.00 μ.μ. θα παραστεί στη συνεδρία του ΣΥΛ.