Αρχική Τελευταία Νέα Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού

Δραστηριότητες του Δημάρχου Λεμεσού

Τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10.30 π.μ. θα επισκεφθεί τον κ. Ν. Νικολαϊδη,  Δήμαρχο ο Πρέσβης της Γερμανίας.

Στις 12.00 μ. θα δοθεί δημοσιογραφική διάσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο με θέμα «4th Made in CyprusExhibition».

Στις 2.15 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει κοινής συνεδρίας των Επιτροπών Ανάπτυξης – Τουρισμού – Εμπορικής Ναυτιλίας και Κοινωνικής Πρόνοιας.

Την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου στις 7.30 π.μ. ο κ. Δήμαρχος θα επισκεφθεί το εργοτάξιο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Στις 11.30 π.μ. θα δοθεί δημοσιογραφική διάσκεψη στο Δημοτικό Μέγαρο με θέμα «Μετονομασία Δημοτικού Κηποθεάτρου Λεμεσού σε Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».

Την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου από τις 5.00 μ.μ μέχρι τις 7.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα είναι φιλοξενούμενος στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Παυλίδη, στον ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι 6.

Στις 7.00 μ.μ. στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, θα γίνει παρουσίαση των Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας σε συνεργασία με την ομάδα μελέτης του ΣΒΑΚ και του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων.  Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Μέγαρο.

Την Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα προεδρεύσει συνεδρίας της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Την Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου στις 8.30 π.μ. θα επισκεφθεί την Αγορά Χονδρικής Πώλησης.

Στις 6.00 μ.μ θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή έναρξης της 4ης έκθεσης κυπριακών προϊόντων και υπηρεσιών, που θα πραγματοποιηθεί στις αποθήκες Τρακασόλ.

Το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου στις 5.00 μ.μ. ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί  και θα χαιρετίσει την εκδήλωση που διοργανώνεται στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού με τίτλο BeActive Sport Village, στην κυκλική αποβάθρα από τις 4.00 μ.μ. μέχρι τις 7.00 μ.μ.

Την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μ.μ πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κηποθέατρο εκδήλωση μετονομασίας του σε Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας».  Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για όλους.