Αρχική Τελευταία Νέα Δυσκολίες προκύπτουν για το γήπεδο της Λεμεσού, έχουν εμπλακεί διάφορες υπηρεσίες και...

Δυσκολίες προκύπτουν για το γήπεδο της Λεμεσού, έχουν εμπλακεί διάφορες υπηρεσίες και η Ε.Ε.

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Κλεάνθης Γεωργίαδης σε δηλώσεις του στον Supersport Fm,ερωτήθηκε και για το γήπεδο στην Λεμεσό, το οποίο απασχολεί εδώ και χρόνια τις ομάδες της πόλης μας

Αναλυτικά:

«Το οικονομικό είναι το μικρότερο πρόβλημα που απασχολεί τη δεδομένη στιγμή και πως το πρότζεκτ κολλάει σε άλλους τομείς. Παρόλο που παρουσιάζεται μια σχετική καθυστέρηση πρέπει να πω ότι μια ομάδα τεχνοκρατών έχει αναλάβει το θέμα και σύντομα θα συμπληρωθεί ο φάκελος για έγκριση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όλες οι προδιαγραφές επεξεργάζονται. Ενεργοποιήθηκε και το τμήμα φορολογίας.

Έχει πολλές εμπλεκόμενες υπηρεσίες και σύντομα θα ανακοινώσουμε πότε θα ανακηρύξουμε. Το θέμα δεν είναι ότι δεν εξαρτάται από τον ΚΟΑ. Εμπλέκονται δημόσιες υπηρεσίες και κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν εξαρτάται από τον ΚΟΑ. Το κάθε τμήμα έχει το σχέδιο που πρέπει να ολοκληρώσει. Κατ’ εντολή του ΠτΔ γίνονται σε πιο γρήγορους ρυθμούς».

«Θεωρώ ότι αν δεν μας προκύψει άλλο σοβαρό πρόβλημα, στις αρχές του 2017 θα μπορέσουμε να έχουμε άδειες για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Δεν μπορώ να προβλέψω αν κάποια αρχή θα σταματήσει το πρότζετκ. Έχουμε πλησιάσει όμως αρκετά», συνέχισε και υπογράμμισε: «Το οικονομικό είναι το μικρότερο πρόβλημα που μας απασχολεί. Είναι διευθετημένο. Εκείνο είναι το πιο εύκολο κομμάτι».

Σχετικά με το συνολικό κόστος: «Περιμένουμε τους μηχανικούς να δώσουν τα τελικά σχέδια. Όποιο και να είναι το ποσό, έχει εξεταστεί ο τρόπος χρηματοδότησης του έργου»….