Αρχική Τελευταία Νέα Εθελοντές τροχονόμοι του Δήμου Λεμεσού στις πυρκαγιές, έτοιμος ο Δήμος να βοηθήσει...

Εθελοντές τροχονόμοι του Δήμου Λεμεσού στις πυρκαγιές, έτοιμος ο Δήμος να βοηθήσει σε αποκατάσταση

Την ετοιμότητα του να σταθεί δίπλα στις υπηρεσίες του Κράτους και να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο στις προσπάθειες για αποκατάσταση της καμένης γης στη Σολέα, εκφράζει ο Δήμος Λεμεσού, ο οποίος απέστειλε εθελοντές τροχονόμους για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του, “ο Δήμος Λεμεσού συμμετέχοντας στις προσπάθειες για κατάσβεση των πυρκαγιών και αντιμετώπιση των συνεπειών τους απέστειλε εθελοντές από την Τροχονομική του Υπηρεσία για παροχή βοήθειας για την κατάσβεση εστιών των πυρκαγιών και για οποιαδήποτε άλλη ανάγκη προκύψει”.

“Συμμετέχοντας στο πένθος για την τραγική απώλεια των ηρωικών δασοπυροσβεστών, ο Δήμος ανάρτησε μεσίστιες τις σημαίες στο Δημοτικό Μέγαρο για τρεις μέρες, εκφράζει δε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση του στις δοκιμαζόμενες οικογένειες των αδικοχαμένων συμπατριωτών μας”, προστίθεται.

Τέλος, ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει την ετοιμότητα του να σταθεί δίπλα στις υπηρεσίες του Κράτους και να βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο στις προσπάθειες που θα ακολουθήσουν για αποκατάσταση του καμένου τοπίου και κατεστραμμένου οικοσυστήματος.

Πηγή: ΚΥΠΕ…