Αρχική Τελευταία Νέα Ελκυστική θέση του Δημάρχου Λεμεσού, “έπιασαν” δεκατριάρι οι ενδιαφερόμενοι για υποψήφιοι

Ελκυστική θέση του Δημάρχου Λεμεσού, “έπιασαν” δεκατριάρι οι ενδιαφερόμενοι για υποψήφιοι

Πολύ ελκυστική φαίνεται να είναι η θέση του Δημάρχου Λεμεσού μιας και μέχρι στιγμής και όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι “έπιασαν” δεκατριάρι.

Από τον ΔΗΣΥ επιδεικνύουν ζωηρό ενδιαφέρον ο τέως βουλευτής Λεμεσού Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο νυν αντιδήμαρχος Σάββας Στούππας, ο πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού επιχειρηματίας Τώνης Αντωνίου, ο πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού Ντίνος Έλληνας και ο επιχειρηματίας Φειδίας Νικολάου.

Από το ΑΚΕΛ ο νυν δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου κρατά ακόμη κλειστά τα χαρτιά του ενώ ενδιαφέρον για να διεκδικήσει τη δημαρχία Λεμεσού επιδεικνύει και ο γενικός διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού Νέαρχος Ιωάννου, που είχε διεκδικήσει και εκλογή στη Βουλή.

Από το Δημοκρατικό Κόμμα ακούγονται τα ονόματα των νυν δημοτικών συμβούλων του κόμματος Εύη Τσολάκη, Γιάννη Αρμεύτη και του Νεόφυτου Χαραλαμπίδη, καθώς επίσης και της πρώην βουλευτίνας του κόμματος Αθηνάς Κυριακίδου.

Από πλευράς ΕΔΕΚ ακούγεται έντονα το όνομα του κομματικού στελέχους και οδοντίατρου Ρόδου Ηροδότου ως εκλεκτού της ΕΔΕΚ για τη δημαρχία της Λεμεσού ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων παραμένει πάντα το όνομα του πρώην υπουργού και τέως Βουλευτή Νίκου Νικολαΐδη, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποτελέσει τελικα επιλογή τζόκερ για ένα από τα δυο μεγάλα κόμματα….