Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Εντυπωσιακός ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ συνέτριψε τον Εθνικό με 5-2, ο Ελίζιο άνοιξε και...

Εντυπωσιακός ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ συνέτριψε τον Εθνικό με 5-2, ο Ελίζιο άνοιξε και έκλεισε το σκορ για την Λεμεσιανή ομάδα

Σε ένα παιγνίδι το οποίο είχε συνολικά επτά τέρματα, ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κατάφερε να κερδίσει απόψε στο Τσίρειο στάδιο τον Εθνικό με 5-2 και επέστρεψε έτσι πανηγυρικά στις νίκες.

Η Λεμεσιανή ομάδα μπήκε νωθρά στο παιγνίδι και στο πρώτο εικοσάλεπτο ήταν σαν χαμένη. Έτσι στο 14′ ο Εθνικός πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Πιντσέλι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Στο 26′ ήλθε η ισοφάριση για τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ με κεφαλιά του Ελίζιο κι΄από το σημείο αυτό και μετά η ομάδα της πόλης μας έβγαζε φωτιές πετυχαίνοντας άλλα 3 τέρματα μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου.

Το 2-1 πέτυχε στο 30′ ο Γκίε μετά από ατομική προσπάθεια ενώ ο Μεσκά στο 33′ έκανε το 3-1. Λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43′ ο Παπουλής αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Στην επανάληψη ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ κατέβασε ταχύτητα δίνοντας χώρο στον Εθνικό ο οποίος στο 77΄με τον Χ’Βασίλη μείωσε σε 4-2 ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις ο Ελίζιο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Απόλλωνας (Π. Εμανουέλ): Βάλε, Πέδρο, Αγγελή, Φρέιρε, Ελίζιο, Σατσέτι (60’ Ρόσα), Στογιάνοβιτς, Ντα Σίλβα, Μέζγκα (46’ Τουράμ), Παπουλής (74’ Κολοκούδιας), Γκιέ.Εθνικός (Μ. Τζιούρεφ): Μπογκατίνοφ, Κυριάκου, Ατάντα, Μιράντα, Εβέρτον, Πουτζιουρής, Πιντσέλι, Αραμπάλ (21’ Πράγκερ, 62’ Γκριγκαλασβίλι), Κοζοκνεάν (50’ Παγιές), Χατζηβασίλης, Ηλία….