Αρχική Τελευταία Νέα Εργασίες τοποθέτησης αγωγού σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στην Λεμεσό

Εργασίες τοποθέτησης αγωγού σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στην Λεμεσό

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι από τo Σάββατο, 20/08/2016 έως την Παρασκευή, 26/08/2016 από τις 6:30 π.μ. – 7:00 μ.μ., θα εκτελούνται καθημερινά εργασίες τοποθέτησης αγωγού του ΣΑΛΑ σε τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού στην Λεμεσό μεταξύ των φωτοελεγχόμενων συμβολών της με τη Λεωφόρο Νίκου Παττίχη και με την οδό Θ. Ποταμιανού.

Κατά την πιο πάνω περίοδο των εργασιών οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στο πιο πάνω τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με δυτική κατεύθυνση θα είναι κλειστές. Η τροχαία με κατεύθυνση τα Κάτω Πολεμίδια και Ύψωνα θα διοχετεύεται μέσω της Λεωφόρου Νίκου Παττίχη, οδών Αγίας Σοφίας και Θ. Ποταμιάνου και η τροχαία με κατεύθυνση προς Πάφο θα διοχετεύεται μέσω της Λεωφόρου Νίκου Παττίχη και της Παρακαμπτήριου Λεωφόρου Λεμεσού.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους….