Αρχική ΑΕΛ “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” οι φωτογραφίες στο παρασκήνιο του φιλμ για το...

“Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” οι φωτογραφίες στο παρασκήνιο του φιλμ για το πρόγραμμα ενίσχυσης των τμημάτων

Στα πλαίσια της εκστρατείας για την προώθηση του πρωτοποριακού μας προγράμματος με την ονομασία «Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» το οποίο ξεκίνησε πέρσι με επιτυχία και συνεχίζεται φέτος με την επιθυμία όλων μας να γίνει θεσμός, έγιναν πριν από λίγες μέρες τα γυρίσματα από την ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ του διαφημιστικού σποτ ειδικά για το πρόγραμμα.

Στα γυρίσματα έλαβαν μέρος ο αρχηγός Μάριος Νικολάου, αθλητές και αθλήτριες απ’ όλα τα τμήματα της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού, η παλιά δόξα της ομάδας μας και μέλος του Ομίλου Παλαιμάχων Ζηνωνής Παπαδόπουλος, ο ΑΕΛίστας ηθοποιός Μιχάλης Μουστάκας και οπαδοί της ομάδας μας.

ΑΕΛίστα, την συμμετοχή σου στο πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” δεν πρέπει να την θεωρείς ως υποχρεωτική, αλλά ως την ελάχιστη προσφορά σου για την ενίσχυση και την ανοικοδόμηση όλων των τμημάτων της μεγάλης ιδέας που αντιπροσωπεύει η ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ είναι υπόθεση όλων μας γιατί “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”! Τα 10 ευρώ ετησίως (λιγότερα από 1 ευρώ το μήνα) είναι ΤΙΠΟΤΑ για τον κάθε ένα ΑΕΛίστα, αλλά για το Σωματείο της ΑΕΛ, τις υποδομές και τα τμήματά της ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!

Στήριξε το πρόγραμμα “Η ΑΕΛ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ” και γίνε μέλος της τεράστιας προσπάθειας για μια ΑΕΛ δυνατή και πρωταγωνίστρια!

Παραθέτουμε τις backstage φωτογραφίες από το γύρισμα. Το διαφημιστικό μας σποτ θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…