Αρχική ΑΕΛ Η ΑΕΛ Futsal σε συνεργασία με την Optiopus λανσάρουν το πρώτο παιχνίδι...

Η ΑΕΛ Futsal σε συνεργασία με την Optiopus λανσάρουν το πρώτο παιχνίδι Κυπριακής ομάδας στο διαδίκτυο

Η da Noi ΑΕΛ Futsal σε συνεργασία με την Optiopus η οποία δραστηριοποιείτε στην κατασκευή online παιχνιδιών και όχι μόνο είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν το πρώτο παιχνίδι Κυπριακής ομάδας στο διαδίκτυο.

Για να μπορέσετε να παίξετε το παιχνίδι της ΑΕΛ FUTSAL θα πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα http://www.aelfutsal.com/games και στην συνέχεια όταν μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Optiopus να πατήσετε στα Optiopus Games. Όταν πατήσετε στην κατηγορία των παιχνιδιών θα πρέπει να συνδεθείτε με τον κωδικό που επιλέξατε και στην συνέχεια να επιλέξετε το παιχνίδι της ΑΕΛ Futsal.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κάθε 1 με 3 μήνες η Optiopus θα δημιουργεί καινούρια παιχνίδια για την AEΛ Futsal με τα οποία θα μπορείτε να μπείτε σε διάφορους διαγωνισμούς.

Επίσης θα θέλαμε τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ να υποστηρίξει την όλη μας προσπάθεια με ένα like στην σελίδα μας στο facebook ΑΕL FUTSAL και FUTSAEL WEB TV, Subscribe στο YouTube Channel FutsAEL Web Tv καιfollowing us στο Twitter AELFUTSAL, καθώς επίσης κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή (application) της ΑΕL Futsal σε Android, IOS Apple Store και Windows.

Η εν λόγω βοήθεια είναι μεγαλύτερη από ότι μπορείτε να φανταστείτε, μιας και σε μελλοντικό στάδιο θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ως ”διαπραγματευτικό” χαρτί για την συμφωνία με άλλους ενδιαφερόμενους σπόνσορες.

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη σας και όπως πάντα σας περιμένουμε σε κάθε εντός έδρας αγώνα μας στο κλειστό Ν.Σολομωνίδης.

Χτίζουμε γερά και πάμε μακρυά!…