Αρχική ΑΕΛ Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για την πρώτη “οικουμενική” συνεδρία που έγινε χθες...

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για την πρώτη “οικουμενική” συνεδρία που έγινε χθες βράδυ, σύγκληση έκτακτης γενικής εκλογικής συνέλευσης

“H ΑΕΛ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην αίθουσα «SAINT GEORGE HALL» η προκαθορισμένη συνάντηση παραγόντων οι οποίοι προτίθενται να αποτελέσουν την Οικουμενική Διοίκηση του Σωματείου, έτσι ώστε να μπορέσει η ΑΕΛ να λειτουργήσει με ένα νέο μοντέλο Διοίκησης κατά τα επόμενα χρόνια.

Συμφωνήθηκε από κοινού ότι είναι αναγκαίο να συγκληθεί άμεσα Έκτακτη Γενική Εκλογική Συνέλευση κατά την οποία θα επιχειρηθεί να ψηφιστεί το νέο διευρυμένο Δ.Σ. όπου θα συμμετέχουν και τα νυν Μέλη του Δ.Σ. τα οποία ασχολούνται με τα υπόλοιπα τμήματα του Συλλόγου.

Πέραν τούτου, ο Πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους και ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Γιάπας έχουν αποφασίσει ότι θα παραχωρήσουν υπό την διαχείριση του Σωματείου ΑΕΛ τις μετοχές της Εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ τις οποίες κατέχουν, έτσι ώστε το νέο Δ.Σ. του Σωματείου να μπορεί να διαχειρίζεται την Εταιρεία ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ και κατ’ επέκταση το Ποδοσφαιρικό Τμήμα της ΑΕΛ με μεγαλύτερη ευκολία.

Η επόμενη συνάντηση των παραγόντων οι οποίοι θα συγκροτήσουν την νέα Οικουμενική Διοίκηση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου.

Γραφείο Τύπου και ΕπικοινωνίαςΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ”….