Αρχική Τελευταία Νέα Η Λεμεσός παρουσιάζει το Όραμα και την Στρατηγική της για «έξυπνη» ανάπτυξη...

Η Λεμεσός παρουσιάζει το Όραμα και την Στρατηγική της για «έξυπνη» ανάπτυξη στο Διεθνές Συνέδριο «Different City – Smart City» στο Βουκουρέστι

Η Λεμεσός θα παρουσιάσει το Όραμα και την Στρατηγική της για «έξυπνη» ανάπτυξη στο Διεθνές Συνέδριο «Different City – Smart City» στο Βουκουρέστι.

Τον Δήμο Λεμεσού θα εκπροσωπήσει στο Συνέδριο ο κ. Χάρης Τρίκκης, πού θα παρουσιάσει το Όραμα και την Στρατηγική της πόλης της Λεμεσού για «έξυπνη» ανάπτυξη, πού όπως ανέφεραν και οι οργανωτές του Συνεδρίου, «…θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στους συμμετέχοντες και θα φέρει αξία στο συνέδριο μας».

Μετά από πρόκληση από τους οργανωτές, ο Δήμος Λεμεσού θα συμμετέχει στο Συνέδριο «Different City – Smart City» με θέμα “Καινοτομία και Νέες Τεχνολογίες στη διαχείριση των πόλεων σήμερα και στο σχεδιασμό των ‘έξυπνων’ πόλεων του αύριο”, που θα πραγματοποιηθεί στις 3-4 Νοεμβρίου 2016 στο Βουκουρέστι.

Ομάδα από τους οργανωτές του πιο πάνω Συνεδρίου συμμετείχαν στο Συνέδριο “Smart Blue City” που οργανώθηκε στην Λεμεσό τον περασμένο Απρίλιο, το οποίο τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού, και παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το όραμα και την στρατηγική της πόλης της Λεμεσού που παρουσιάστηκε από τον κ. Χάρη Τρίκκη, Δημοτικό Σύμβουλο και πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Θεμάτων του Δήμου.

Το Συνέδριο «Different City – Smart City» διοργανώνεται από τον οργανισμό Different Angle Cluster, μέλος του δικτύου Smart Cities Mediterranean Cluster (SMART-MED), υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ολλανδίας στη Ρουμανία και του Δημαρχείου του Τομέα 3 του Βουκουρεστίου, σε συνεργασία με το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Πολιτικών Μηχανικών και το Πανεπιστήμιο Οικονομικών Σπουδών του Βουκουρεστίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στην ιστοσελίδαwww.differentsmartcity.com ….