Αρχική ΑΕΛ Θέλει κήπερ μόνο από το καμπιονάτο η ΑΕΛ, η γέννα του Ρόμο...

Θέλει κήπερ μόνο από το καμπιονάτο η ΑΕΛ, η γέννα του Ρόμο και η περίπτωση Ρουμπίνιο

Είναι γνωστό ότι η ΑΕΛ έχει έλθει σε συμφωνία με τον μέχρι πρότινος Βενεζουελάνο τερματοφύλακα της Ουντινέζε Ρόμο Ρόχα για την θέση του βασικού τερματοφύλακα χωρίς ωστόσο η συμφωνία να έχει μπει ακόμη σε χαρτί.

Ο Ρόμο όπως είναι γνωστός έχει καθυστερήσει ή καλύτερα έχει στήσει δυο ή και τρείς φορές τους ιθύνοντες της ΑΕΛ για κάθοδο του στη Λεμεσό, έχοντας όμως θα λέγαμε μια πολύ καλή δικαιολογία μιας και γέννησε η γυναίκα του.

Το γεγονός αυτό φαίνεται ωστόσο να δημιουργεί στην ΑΕΛ μια δυσφορία ή ακόμη και ανασφάλεια και γι΄αυτό ο Πάμπος Χριστοδούλου κοιτάζει και αλλού έχονταςω όμως πάντοτε τα μάτια του στραμμένα στο καμπιονάτο.

Και το λέμε αυτό μιας κι΄ο τερματοφύλακας ο οποίος εξετάζεται αυτή την στιγμή πέραν του Ρόμο είναι ο Βραζιλιάνος Ρουμπίνιο ο οποίος είχε αγωνιστεί σε Τζένοα, Παλέρμο, Λιβόρνο, Τορίνο και Γιουβέντους.

Μια σημαντική βεβαίως διαφορά είναι ότι ο Ρόμο είναι μόλις 24 χρόνων με ότι αυτό σημαίνει και για το μέλλον ενώ από την άλλη ο Ρουμπίνιο είναι 33 χρόνων έχοντας στην πλάτη του μεγάλες εμπειρίες.

Δείτε τον Βραζιλιάνο στο πιο κάτω video….