Αρχική ΑΕΛ Θα μιλήσει ο Σόφο, παρουσιάζει τα διαρκείας και θα αναφερθεί στο οικονομικό...

Θα μιλήσει ο Σόφο, παρουσιάζει τα διαρκείας και θα αναφερθεί στο οικονομικό και προυπολογισμό

Συνέντευξη τύπου αναμένεται να δώσει μέσα στις επόμενες μέρες ο Πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους ο οποίος όπως μαθαίνουμε αναμένεται να παρουσιάσει να εισιτήρια διαρκείας της νεας αγωνιστικής περιόδου.

Ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του δημοσίως σε σχέση με την οικονομική κατάσταση στην ΑΕΛ ενώ αναμένεται να κάνει αναφορά και στον προυπολογισμό της νεας χρόνιας.

Κινήσεις για ενίσχυση της διοίκησης μέσω της νεοσυσταθείσας κίνησης, The Limassol Trust δεν έχουν προς το παρών τελεσφορήσει ωστόσο φαίνεται ότι φίλοι και μέλη της ΑΕΛ κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Το σίγουρο είναι ότι οι στόχοι της ποδοσφαιρικής ομάδας για την νεα χρόνια θα είναι σίγουρα πρωταγωνιστικοί ότι κι΄αν λεχθεί δημοσίως κι΄αυτό άλλωστε εξασφαλίζεται με την παρουσία του Πάμπου Χριστοδούλου στον πάγκο.

Ο προγραμματισμός για την νεα χρονιά τρέχει και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και η ΑΕΛ φαίνεται να έχει συμφωνήσει τουλάχιστον με δυο Ισπανούς, ένα Αγκολέζο και τρείς νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές….