Αρχική ΑΕΛ Θυμάστε τον Μιγκέλ, μαθαίνουμε ότι αρέσει του Πάμπου και μαθαίνουμε ότι ίσως...

Θυμάστε τον Μιγκέλ, μαθαίνουμε ότι αρέσει του Πάμπου και μαθαίνουμε ότι ίσως ξαναφορέσει την φανέλα της ΑΕΛ

Τώρα ακριβώς δεν γνωρίζουμε αν ο Μιγκέλ Γκουιάμε τον οποίο η ΑΕΛ προσπαθούσε να αποκτήσει για χρόνια κι΄όταν τον απέκτησε δεν μπόρεσε να αγωνιστεί παρά μόνο σε ένα παιγνίδι, αν ο ποδοσφαιριστής ανήκει στο Λεμεσιανό σωματείο κι΄αν αγωνιζόταν στην Μπενφίκα Λουάντας σαν δανεικός.

Πάντως μέσα από διάφορες ιστοσελίδες που ασχολούνται με μεταγραφικά αυτό είναι που φαίνεται να προκύπτει. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αναφέρει μάλιστα στο προφίλ του στο Facebook ότι εργάζεται στη Λεμεσό και στην ομάδα της ΑΕΛ. Όλα αυτά θα μας πείτε δεν είναι και τόσο ας το πούμε σοβαρά ή αξιόπιστα.

Τα ψάξαμε ωστόσο μετά από πληροφορίες που είχαμε ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής φαίνεται να αρέσει στον Πάμπο Χριστοδούλου και δεν αποκλείεται να επσιτρέψει μια και καλή στη Λεμεσό για να φορέσει ξανά την γαλαζοκίτρινη και να αναλάβει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΛ.

Οι πληροφορίες μας δίνουν πολλές πιθανότητες σε κάτι τέτοιο κι΄από ότι φαίνεται από την Μπενφίκα Λουάντας δεν θα “ψωνίσει” μόνο τον Αλύ Σαβάνε η ΑΕΛ αλλά και τον Μιγκέλ Γκουιάμε ο οποίος πέραν των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων φαίνεται να έχει λανσάρει και είδη μόδας με το όνομα του….