Αρχική Τεχνολογία Ιδού το νέο HTC One A9 Μοιάζει με iPhone 6, αλλά φέρει...

Ιδού το νέο HTC One A9 Μοιάζει με iPhone 6, αλλά φέρει λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow

Πρόκειται για το ολοκαίνουριο smartphone της HTC, που θυμίζει πολύ το iPhone και που είναι εξοπλισμένο με το νέο λειτουργικό σύστημα της Google, Android 6.0 Marshmallow.

Το HTC One A9, που αποτελεί φτηνότερη εναλλακτική επιλογή απέναντι στο One M9, φέρει μία HD οθόνη των 5 ιντσών, μία οπίσθια κάμερα των 13 megapixels και έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 617.

Το μεταλλικό περίβλημα και ο σχεδιασμός του One A9 αποτελούν αντιγραφή του iPhone 6 (διαθέτει home button με αναγνώριση δακτυλικών αποτυπομάτων, o φακός της κάμεράς του εξέχει κ.λπ.) ενώ το ίδιο δεν μπορεί να πει κανείς για την τιμή, μιας και το τηλέφωνο της HTC στοιχίζει 399 δολάρια έναντι των 649 που χρειάζεται κανείς για να αποκτήσει το iPhone 6S.

Το νέο smartphone της HTC φέρει στάνταρτ αποθηκευτικό χώρο 16 GB και κάρτα microSD, η οποία επιτρέπει στα apps, στα παιχνίδια κ.λπ. να αποθηκευτούν σε αυτήν.

Το Android Doze εγγυάται μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για την μπαταρία (2.150 mAh) ειδικά στο standby mode, ενώ διαθέσιμο στις ΗΠΑ είναι και το Android Pay.

Η κάμερα των 13 megapixels αποτελεί βελτίωση όσον αφορά στη λήψη φωτογραφιών, με τον χρήστη να μπορεί τώρα να επεξεργαστεί τις φωτογραφίες, μετατρέποντάς τις σε μορφή JPEG….