Αρχική ΑΠΟΛΛΩΝ Ισόπαλο το Λεμεσιανό ντέρμπι, ο ΑΡΗΣ προηγήθηκε 2-0, ο Κολοκούδιας όμως με...

Ισόπαλο το Λεμεσιανό ντέρμπι, ο ΑΡΗΣ προηγήθηκε 2-0, ο Κολοκούδιας όμως με δυο γκολ στο τέλος μοίρασε την πίττα στα δυο, 2-2

Με τα τέρματα των Μαραγκουδάκη 52′ και Πούλπο 76′, ο ΑΡΗΣ κατέφερε να προηγηθεί σήμερα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με 2-0, ωστόσο την τελευταία λέξη στο Λεμεσιανό ντέρμπι την είπε ο Κολοκούδιας ο οποίος στο 85΄κέρδισε πέναλτυ το εκτέλεσε εύστοχα και μείωσε σε 2-1 ενώ στι 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

Έτσι οι δυο Λεμεσιανές ομάδες πήραν απ΄έναν βαθμό, ένα αποτέλεσμα που δεν φαίνεται να αφήνει ικανοποιημένη καμμιά από τις δυο ομάδες σύμφωνα και με την εξέλιξη του αγώνα.  Οι κυανόλευκοι εκφράζουν σφοδρά παράπονα για την διαιτησία του Λουκά Σωτηρίου ο οποίος στο 40ο λεπτό απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μεζγκά.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΡΗΣ: Nουρεντινόσκι, Χριστοφόρου, Ευσταθίου, Μποργκ, Οζίας, Χαραλάμπους, Παναγή (83΄ Ράντι), Αουρέλιο, Αντωνίου (27΄ Κυριάκου), Μπονιφέις (63΄ Γκονζάλες), Μαραγκουδάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Βάλε, Βασιλείου, Ελίζιο, Ζοάο Πέδρο, Αγγελή, Σακέτι (87΄ Σλάβτσεφ), Στογιάνοβιτς, Ντα Σίλβα, Πίττας (64΄ Κολοκούδιας), Μέζγκα, Γκιέ….