Αρχική Τελευταία Νέα Και επίσημα “Μάριος Τόκας” το κηποθέατρο Λεμεσού

Και επίσημα “Μάριος Τόκας” το κηποθέατρο Λεμεσού

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η μετονομασία του Δημοτικού Κηποθεάτρου Λεμεσού σε Δημοτικό Κηποθέατρο “Μάριος Τόκας”. Στην τελετή μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώ ξεκίνησε με τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πινακίδας στην είσοδο του κηποθεάτρου, από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαϊδη, ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί σε ένα ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο κηποθέατρο.

Όπως ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η  Κύπρος ολόκληρη, αλλά ξεχωριστά η πόλη που γεννήθηκε και αγάπησε ο Μάριος Τόκας, τιμά σήμερα τον υπέροχο μουσουργό, υπέροχο δημιουργό, τον ευαίσθητο καλλιτέχνη.

Ο Μάριος Τόκας δεν αγαπήθηκε μόνο από τους Λεμεσιανούς, αλλά και από όλους τους Κύπριους και όλους τους Ελλαδίτες και κατατάσσεται στους μεγάλους μουσουργούς, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, χαιρετίζοντας την τελετή μετονομασίας του Δημοτικού Κηποθεάτρου Λεμεσού σε Δημοτικό Κηποθέατρο “Μάριος Τόκας”.

 
Η τελετή ξεκίνησε με τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πινακίδας στην είσοδο του κηποθεάτρου, από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαϊδη, ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί σε ένα ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο κηποθέατρο.

ΚΥΠΕ