Αρχική Φούρπος Καλά γιατί πανηγυρίζουν τα Λεμεσιανά σωματεία; Δεν τους έδωσαν λεφτά, πολεοδομική άδεια...

Καλά γιατί πανηγυρίζουν τα Λεμεσιανά σωματεία; Δεν τους έδωσαν λεφτά, πολεοδομική άδεια πήρε ξανά το γήπεδο αυτό!

Για όσους έχουν κοντή μνήμη και δεν θυμούνται ή δεν θέλουν να θυμούνται, τους θυμίζω ότι πολεοδομική άδεια για το γήπεδο στο Κολόσσι είχε εκδοθεί ξανά και πάλι λίγους μήνες πριν από εκλογές, τότε ήταν οι προεδρικές.

Κάπου μέσα στον Δεκέμβριο του 2012 και τον Ιανουάριο του 2013 η τότε κυβέρνηση μαζί με την ΑΕΛ και τον ΑΡΗ τότε, έκαναν τα πάντα και έβαλαν αρκετές πιέσεις αλλά δεν κατάφεραν να πείσουν καμμιά τράπεζα για να χρηματοδοτήσει το έργο.

Και θέλω να θυμίσω ακόμη ότι τότε είμασταν πριν τον κούρεμα, οι τράπεζες τότε δάνειζαν με μεγαλύτερη ευκολία και σε αυτές είχε δοθεί και τότε το ίδιο μοντέλο, δηλαδή να δανειοδοτηθεί το έργο και να αποπληρώνεται από τα λεφτά του ΚΟΑ.

Χθες είχαμε την έκδοση της πολεοδομικής άδειας των αλλαγμένων σχεδίων για το γήπεδο. Δηλαδή ότι είχαμε και τον Οκτώβριο του 2012. Και μονομιάς πέραν από όσους έτρεξαν να πανηγυρίσουν στα ράδια, πανηγύρισαν και τα Λεμεσιανά σωματεία με ανακοίνωση τους.

Γιατί; Γιατί αυτοί οι πανηγυρισμοί μόνο και μόνο για την πολεοδομική άδεια; Δεν λέω ότι δεν είναι κάτι σημαντικό και απόλυτα αναγκαίο για να γίνει το επόμενο βήμα. Όμως εγώ θα πανηγυρίσω μόνο αν ακούσω ότι επιτέλους τους έδωσαν τα λεφτά.

Κι΄αυτό να με θυμηθείτε και μακάρι να βγω ψεύτης, δεν θα είναι καθόλου εύκολο ίσως να μην είναι καν εφικτό με τα σημερινά δεδομένα. Εκτός κι΄αν οι κυβερνώντες και οι πανηγυρίζοντες ξέρουν κάποια πράματα που δεν τα γνωρίζω εγώ.

Και γιατί άλλωστε να τα ξέρω; Ποιός είμαι εγώ;

ο φούρπΟς…