Αρχική ΤΕΠΑΚ Καλοκαιρινός Όμιλος για μαθητές από το Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του...

Καλοκαιρινός Όμιλος για μαθητές από το Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του ΤΕΠΑΚ

Καλοκαιρινός Όμιλος για μαθητές στο Cyprus University of Technology / Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου από το Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου

Αν είσαι μαθητής Α’ και Β’ Λυκείου τη χρονιά 2015-2016 με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις Φυσικές και Περιβαλλοντικές Επιστήμες, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στον προγραμματισμό, τότε μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή στον όμιλο!

Διάρκεια δύο βδομάδες, από Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 μέχρι και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016, από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ. (εκτός του Σ/Κ 16-17/7/2016).Οι δραστηριότητες που θα γίνουν στο πλαίσιο του ομίλου θα περιλαμβάνουν, ανάμεσα σε άλλα, θέματα φυσικών και περιβαλλοντικών επιστημών, εξοικείωση με νέες τεχνολογίες, σχεδιασμό και ανάπτυξη ψηφιακών εφαρμογών, καθώς επίσης και γνωριμία με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το κόστος συμμετοχής στον καλοκαιρινό όμιλο είναι 35 ευρώ ανά βδομάδα (σύνολο 70 ευρώ). Σ’ αυτό συμπεριλαμβάνεται το εκπαιδευτικό υλικό που θα δοθεί στους/στις μαθητές/τριες καθώς κι η παροχή κολατσιού κατά το πρωινό διάλειμμα.

Πληροφορίες: http://bit.ly/1Utep0z…