Αρχική Λεμέσιος Κι΄αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο τότε τι είναι σκάνδαλο; Κι΄αν αυτό δεν...

Κι΄αν αυτό δεν είναι σκάνδαλο τότε τι είναι σκάνδαλο; Κι΄αν αυτό δεν δείχνει τα φιλόδοξα σχέδια του Πανεπιστημίου Κύπρου για εξολόθρευση τ

“Σκάνδαλα που διέπραξαν όμως ποιοί ή ποιός. Σκάνδαλα που αν διέπραξαν θα τα διέπραξαν τρίτοι ή και κρατικοί αξιωματούχοι/υπαλλήλοι και σίγουρα όχι το ίδιο το ΤΕΠΑΚ, όπως κάθε λίγο ακούμε στα Μ.Μ.Ε. και ιδιαίτερα στο κρατικό ραδιόφωνο”

παίδες, βλέπετε φαντάσματα να σας καταδιώκουν, θεωρίες συνομωσίας κατασκευάζετε

Σκάνδαλα έγιναν πράγματι στο τεπακ, όπως και στο πανεπιστήμιο κύπρου, όπως και σε ιδιωτικά πανεπιστήμια, όπως και σε ολόκληρη την Κύπρο γιατί είμαστε ένα μάτσο ττόππουζοι! btw, αν θέλετε να μάθετε, σκάνδαλα με τους πολιτικούς μηχανικούς έγιναν ακόμα και στην Μαρίνα Λεμεσού με τα πρώτα σημάδια φθοράς από τη θάλασσα να φαίνονται κιολας στα θεμέλια των εγκαταστάσεων, φυσικά αυτό είναι άλλο θέμα και σηκώνει άλλο άρθρο.

Φυσικά, τα σκάνδαλα που έγιναν στο τεπακ δεν πρέπει σε καμια περίπτωση να αμαυρώνουν την φήμη του πανεπιστημίου γιατί δεν μπορείς να κατηγορείς ολόκληρο το πανεπιστήμιο για ένα ρεμάλι που τρώει λεφτά!

Εξάλλου, το τεπακ μαζί με το πανεπιστήμιο κύπρου πρόσφατα αξιολογήθηκαν μέσα στα 4% καλύτερα πανεπιστήμια παγκόσμια και αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε περίφανοι.

Επομένως, τελικό συμπέρασμα στα σχόλιά μου, ναι έγιναν σκάνδαλα, χωρίς όμως να σημαίνουν τίποτε για το πανεπιστήμιο. Αδικίες, εις βάρος του τεπακ από την κυβέρνηση και του παν. κύπρου πάλιν γίνονται αλλά δεν μπορείτε να συγχίζετε τα γεγονότα….