Αρχική Οικονομολόγος Κυνική και προκλητική η Τρόικα, η κυρία Νάντια και η παρέα της...

Κυνική και προκλητική η Τρόικα, η κυρία Νάντια και η παρέα της έμειναν λέει έκπληκτοι γιατί δεν έφυγαν οι ξένες εταιρείες

Έκπληκτοι δήλωσαν όπως λέει το ρεπορτάζ, οι εκπρόσωποι της τρόικας γιατί δεν έφυγαν οι ξένες εταιρείες από την Κύπρο μετά και τις εξελίξεις του περασμένου Μαρτίου.

Η τρόικα κυνική και προκλητική χωρίς να κρατά κανένα πρόσχημα αποκαλύπτει ποιοί ήταν και ποιοί είναι οι πραγματικοί της στόχοι, που δεν είναι άλλοι από την εξαθλίωση του Κυπριακού λαού.

Και η παραμονή των ξένων εταιρείων οι οποίες εργοδοτούν μεγάλο αριθμό ατόμων με ψηλή ακαδημαική μόρφωση αμοίβοντας τα ακόμη σύμφωνα με το τι αξίζουν είναι εκτός των σχεδίων των τροικανών.

Ιδιαίτερα σε ένα περιβάλλον όπου οι εργοδότες “κάνουν πάρτυ” σε βάρος των εργαζομένων, όπου ο εργασιακός μεσαίωνας είναι μια θλιβερή πραγματικότητα στην Κύπρο του 2013.

Κυρία Νάντια και υπόλοιπη παρέα. Αυτή η τοποθέτηση σας και ο απροκάλυπτος τρόπος με τον οποίο έγινε με πεισμώνει. Αν και ημούν μέχρι σήμερα μέσα στην απογοήτευση σας λέω τώρα ότι δεν θα γονατίσω.

Η Κύπρος σε τρία με πέντε χρόνια θα γνωρίσει μια τεράστια οικονομική ανάπτυξη. Για αρκετούς λόγους, όπως το φυσικό αέριο, την πιθανή λύση του Κυπριακού, το ότι θα καταστεί ενεργειακός κόμβος.

Μέχρι τότε θέλουν να καταστήσουν τον Κυπριακό λαό ένα εξαθλιωμένο λαό που θα γονατίσει μπροστά τους, που θα τους παρακαλάει μέχρι τότε για δουλειά κι΄ας είναι με τρία η και δυο ευρώ την ώρα.

Μέχρι τότε θέλουν να περάσουν στα χέρια τους την πλειοψηφία των ακινήτων, θέλουν να κατακτήσουν αυτή την γη δια μέσου των δανείων που αυτοί ονόμασαν μη εξυπηρετούμενα.

Και μέχρι σήμερα γνωρίζοντας και μελετώντας τα όλα αυτά ήμουν στην πλήρη απογοήτευση. Όμως τώρα λέω ότι δεν θα τους περάσει. Και μπορούμε να το παλαίψουμε και να τους στείλουμε σπίτι τους.

Πιστέψτε το και παλαίψτε το!

economoΛΟΓΟΣ…