Αρχική Φούρπος Κυπριακός θίασος και μακροβούτια

Κυπριακός θίασος και μακροβούτια

Μπήκαμε στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Και φαίνεται ότι το φινάλε θα είναι αμφίρροπο και δραματικό. Η κάθε λεπτομέρεια από εδώ και πέρα μετρά και θα μετρήσει για την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή.

Όλα αυτά βεβαίως τα ξέρετε, τα ξέρουμε, τα ξέρουν, όλοι. Όλοι θα πρέπει όμως από τώρα και στο εξής, “ας εν τζιε τωρά”, να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί και πάνω από όλα, τίμιοι, δίκαιοι και σωστοί. Και αναφέρομαι σε όλους. Παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και φυσικά διαιτητές.

Οι Κύπριοι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές το έχουν πια παρακάνει. Έχουν κυριολεκτικά καταντήσει ένας θίασος με τα όλα του, μιας και οι πρωτοκλασάτοι μας, είναι και πρώτοι ηθοποιοί. Τα μακροβούτια μπορεί να τους αποφέρουν κάποια πέναλτυ, αλλά η υστεροφημία τους, θα είναι αυτή που θα μείνει.

Και για να γίνω εντελώς συγκεκριμένος, για όσους δεν καταλαβαίνουν αυτά που λέω, αν για παράδειγμα ένας διαιτητής, σφυρίζει πέναλτυ την βουτιά του Χριστοφή στο παιγνίδι, ΑΠΟΛΛΩΝ-Ομόνοια, τότε πως ο άλλος διαιτητής, δεν σφύριξε την λαβή καράτε του Κοτσώνη στον Καρλίτος;

Νομίζω όλοι ξέρουμε και όλοι καταλάβουμε, τι θέλω να πω και για να γελάσουμε και λίγο, θα πω και ένα ανέκδοτο που κυκλοφορεί ευρέως, τις τελευταίες ημέρες. Εν όψη λοιπόν της κλήσης του ομοσπονδιακού και της μη κλήσης κάποιων ποδοσφαιριστών, πολλοί το έχουν συνδέσει αυτό, με πρεμιέρα του ΘΟΚ.

Τώρα καταλάβατε;

ο φούρπΟς…