Αρχική Φούρπος Κύριε Μασιά αδίκησες τον εαυτό σου, την ΑΕΛ, τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και το...

Κύριε Μασιά αδίκησες τον εαυτό σου, την ΑΕΛ, τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ και το Κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι fair play να το ζητάς στα χαρτιά;

Κάθε μέρα που παιρνά όλοι αντιλαμβανόμαστε ή τουλάχιστον όλοι όσοι θέλουμε να αντιληφθούμε καταλαβαίνουμε τι μεγάλο λάθος ήταν η αβίαστη απόφαση του Δημήτρη Μασιά να διακόψει τον αγώνα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ.

Ήταν ένα παιγνίδι που όπως σωστά είπε κι΄ο Κετσπάγια στην συνέντευξη του δεν μπορούσε να διακοπεί με τίποτα, γιατί δεν διακόπτεις τόσο εύκολα τέτοια παιγνίδια. Και να τώρα τα αποτελέσματα.

Κύριε Μασιά έχεις αδικήσει πρώτιστα τον εαυτό σου γιατί ήσουν καλός διαιτητής, έχεις αδικήσει την ΑΕΛ και ίσως και τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ για ευνόητους λόγους και έχεις αδικήσει και τις χιλιάδες οπαδών που ήταν στο γήπεδο.

Δεν διακόπτεις ένα τέτοιο παιγνίδι και όσο κι΄αν έψαξα να βρω πότε ένα τέτοιο παιγνίδι διακόπηκε οπουδήποτε και μάλιστα με τέτοια ευκολία, πραγματικά δεν βρήκα. Αντίθετα βλέπω τους τίτλους να κρίνονται στα γήπεδα.

Και πως μπορεί κάποιος να επικαλείται το fair play και να ζητά με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας μάλιστα να του δοθεί ένας τίτλος, ένας τίτλος που κρίνεται σε μια πορεία εννιά μηνών, στα χαρτιά και όχι στον αγωνιστικό χώρο;

Γενικά ζούμε σε μια παράνοια και η κάθε απόφαση που παίρνεται για το θέμα είναι κάθε μέρα και πιο άδικη. Και δυστυχώς ο χρόνος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω γιατί ότι κι΄αν γίνει από εδώ και πέρα, αλλοιώς θα ήταν τα εναπομείναντα 40 λεπτά.

ο φουρπΟς…