Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Άλλη μια νύχτα κόλαση με εμπρησμούς

Λεμεσός: Άλλη μια νύχτα κόλαση με εμπρησμούς

Ακόμα μια νύχτα κόλαση για την αστυνομία και τους κατοίκους της πόλης αφού εμπρηστές έδρασαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες καταστρέφοντας δύο αυτοκίνητα, ενώ μία τρίτη απόπειρα εμπρησμού οχήματος απέτυχε.

Συγκεκριμένα στις 3 το πρωί άγνωστοι αποπειράθηκαν να κάψουν αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 64χρονου, που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην οδό Λεοντίου Μαχαιρά στην περιοχή Αγίου Ιωάννη. Η προσπάθεια των εμπρηστών ήταν αποτυχημένη, αφού στο πυροτέχνημα-αστεράκι που άναψαν οι δράστες δεν πυροδοτήθηκε το μπουκάλι με την εύφλεκτη ύλη που είχε τοποθετηθεί στον μπροστινό τροχό του αυτοκινήτου.

Στις 4.10 το πρωί ξέσπασε φωτιά σε διπλοκάμπινο αυτοκίνητο που ανήκει σε 77χρονο, στην περιοχή των Κάτω Πολεμιδιών. Όπως διαφάνηκε από τις εξετάσεις η φωτιά τέθηκε κακόβουλα στο όχημα το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Δουλειά εμπρηστή φαίνεται να είναι και αυτοκίνητο 54χρονου επιχειρηματία, αξίας 50 χιλιάδων ευρώ το οποίο έγινε παρανάλωμα του πυρός νωρίτερα σήμερα το πρωί. Το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο, κοντά στην κατοικία του στην περιοχή του Δασουδιού, στη Γερμασόγεια.

Και οι τρεις σκηνές είχαν τεθεί υπό φρούρηση, για να συνεχιστούν οι έρευνες της Αστυνομίας σήμερα το πρωί.