Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Διαμαρτυρία καταστηματαρχών των οδών Μισιαούλη & Καβάζογλου και Γιλντίζ

Λεμεσός: Διαμαρτυρία καταστηματαρχών των οδών Μισιαούλη & Καβάζογλου και Γιλντίζ

Πρόβλημα για τους καταστηματάρχες η ανάπλαση των οδών Μισιαούλη & Καβάζογλου και Γιλντίζ στη Λεμεσό. Απειλούνται με οικονομική κατάρρευση οι επιχειρήσεις τους και οριστικό κλείσιμο αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα.

Σε διαμαρτυρία προχωρούν οι καταστηματάρχες και ιδιοκτήτες καταστημάτων των οδών Μισιαούλη & Καβάζογλου και Γιλτίζ στη Λεμεσό, για το γεγονός ότι οι αρμόδιοι φορείς δρομολογούν τις διαδικασίες ανακατασκευής και ανάπλασης του δρόμου, χωρίς να τους λαμβάνουν υπόψη ως άμεσα επηρεαζόμενους στον όλο σχεδιασμό του έργου. 

Σύμφωνα με τον “Φ” έχοντας τη συμπαράσταση της ΠΟΒΕΚ, οι καταστηματάρχες, ενοικιαστές και ιδιοκτήτες καταστημάτων των οδού Μισιαούλη & Καβάζογλου και Γιλντίζ θα βρεθούν έξω από τα γραφεία της Αρχής Ηλεκτρικής (Αγίου Ανδρέου) και στη συνέχεια θα πορευθούν προς το Δημαρχείο Λεμεσού όπου θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση διαμαρτυρίας για να εκφράσουν την αντίδραση τους για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε περίπτωση που οι αρμόδιοι προχωρήσουν στην εκτέλεση του έργου με βάση τους υφιστάμενους σχεδιασμούς. 

Μια τέτοια εξέλιξη, όπως σημειώνουν, θα επιφέρει σωρεία προβλημάτων και κυρίως θα μειωθεί η εμπορικότητα του δρόμου, τις συνέπειες των οποίων θα πληρώσουν πρώτιστα οι ίδιοι αφού όπως υποστηρίζουν θα οδηγηθούν σε χρεοκοπία, είτε σε οριστικό κλείσιμο των 140 και πλέον επιχειρήσεων.

Πηγή: Ο Φιλελεύθερος