Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Δυο διαρρήξεις η μια μετά την άλλη

Λεμεσός: Δυο διαρρήξεις η μια μετά την άλλη

Δυο διαρρήξεις στις περιοχές Ζακακίου και Αγ. Ιωάννη φάινεται να απασχόλησαν την Αστυνομία χθες καθώς ο τρόπος δράσης των διαρρηκτών και στις δυο περιπτώσεις έχει κοινά στοιχεία.

Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία 35χρονος Ρουμάνος ιερωμένος, κλάπηκε  από το διαμέρισμα του το ποσό των 4 χιλιάδων ευρώ. Ο παραπονούμενος διάκος ανέφερε στην Αστυνομία πως οι επιτήδειοι έδρασαν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 5, σε ώρες που απουσίαζε από το διαμέρισμα του στην περιοχή Ζακακίου
 
Όπως πηγάζει από τις επι τόπου έρευνες της αστυνομίας, οι επιτήδειοι πήδηξαν από την οροφή της πολυκατοικίας στην ταράτσα του διαμερίσματος κι εισήλθαν σ’ αυτό αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα. Αφού έκαναν άνω-κάτω τους χώρους εντόπισαν τα χρήματα, τα άρπαξαν κι εξαφανίστηκαν.
 
Τη ίδια στιγμή την διάρρηξη του διαμερίσματός της στον Άγιο Ιωάννη κατάγγειλε στην Αστυνομία και 56χρονη γυναίκα όπου σύμφωνα με την παραπονούμενη οι δράστες κατάφεραν να μπουν στον χώρο της παραβιάζοντας ανασφάλιστη αλουμινένια μπαλκονόπορτα, σε ώρες που απουσίαζε το απόγευμα της Κυριακής.
 
Οι διαρρήκτες βρήκαν και πήραν 1800 ευρώ σε μετρητά, χρυσαφικά, γυαλιά ηλίου και δύο γεμάτους κουμπαράδες, όλα συνολικής αξίας 12 χιλιάδων ευρώ. Η Αστυνομία, στη βάση της πανομοιότυπης δράσης των επιτηδείων, εξετάζει το ενδεχόμενο είτε να πρόκειται για τους ίδιους διαρρήκτες και στις δύο περιπτώσεις, είτε να πρόκειται για άτομα της ίδιας σπείρας.