Αρχική Πρόταση Λεμεσός: Κάμπινγκ δίπλα στη Θάλασσα – Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία για μικρούς...

Λεμεσός: Κάμπινγκ δίπλα στη Θάλασσα – Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους

DSC_0472.jpg

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι ζέστες ολοένα και φουντώνουν. Κάποιοι δεν έχουν την ευκαιρία για αποδράσεις στο εξωτερικό ή την πολυτελή εξυπηρέτηση ενός τοπικού ξενοδοχείου.

Ποιος είπε ότι χρειάζονται αυτά για να ξεκουραστείς και να περάσεις όμορφες διακοπές;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κάνετε τις διακοπές σας μοναδικές, διασκεδαστικές, χωρίς πολλά έξοδα και να δοκιμάσετε κάτι που ίσως δεν είχατε ποτέ πριν την ευκαιρία. Για τους λάτρεις βέβαια και γνώστες του “αθλήματος” του κάμπινγκ, αυτό το άρθρο είναι σε θέση να σας ενημερώσει για χώρους δίπλα στη θάλασσα όπου μπορείτε να ζήσετε αξέχαστα και ήσυχα βράδια με την οικογένεια, τους φίλους σας…ή και μόνοι σας.

Παραλία Αυδήμου

Μισή ώρα περίπου έξω από τη Λεμεσό, κοντά στον κόλπο Πισσουρίου βρίσκεται η παραλία της Αυδήμου. Ένας μακρύς χωματόδρομος μέσα από γεωργικές καλλιέργειες θα σας οδηγήσουν σε ένα ειδυλλιακό τοπίο που θα σας συναρπάσει τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα. 

DSC_0472.jpg

 

Τα καταγάλανα νερά και η ησυχία που επικρατεί είναι η καλύτερη επιλογή για όλους όσους επιζητούν την γαλήνη και την ξεκούραση. Πέρα από αυτό, κοντά υπάρχουν κέντρα από τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε νερό, καφέ, άλλα ροφήματα και φαγητό. Εκτός αυτού η παραμονή σου στο χώρο είναι δωρεάν.

DSC_0046.jpg

Κάλυμνος –  Ακτή Κυβερνήτη

Ο κατασκηνωτικός χώρος Κάλυμνος βρίσκεται στην Ακτή του Κυβερνήτη και αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκηνωτικό χώρο του νησιού. Εκεί θα βρεις τουαλέτα, ντους, ζεστό νερό, ψησταριά και μια μικρή κουζίνα. 

Οι χρεώσεις για ενοικίαση του χώρου είναι €3.75 ανά ημέρα και €2.75 ανά άτομο.

Image result for ακτη κυβερνητη κάμπινγκ

 

Κείμενο & Φωτογραφίες (Αυδήμου): Αντρέας Χρυσοστόμου

Φωτογραφία εξωφύλλου: Αντρέας Χρυσοστόμου

Φωτογραφία Κάλυμνος: TimeOutCyprus