Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Ο Παναγιώτης Χατζηνικόλα ο άτυχος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του

Λεμεσός: Ο Παναγιώτης Χατζηνικόλα ο άτυχος ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του

Άδικο το παιχνίδι της μοίρας στην πρωινή βόλτα με το ποδήλατο του για τον 33χρονο Παναγιώτη Χατζηνικόλα ο οποίος χτυπήθηκε θανάσιμα από διερχόμενο αυτοκίνητο στο δρόμο Καντού – Πλατρών, μεταξύ των χωριών Καντού και Σούνι. 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία, ο άτυχος Χατζηνικόλα σήμερα στις 6 το πρωί οδηγούσε το ποδήλατο του λίγο έξω από το χωριό Καντού. 

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το ποδήλατο χτυπήθηκε στο πίσω μέρος από διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο 33χρονος να εκτιναχθεί και αφού χτύπησε σε σιδερένιο κιγκλίδωμα έπεσε σε παρακείμενο χωράφι. Ο ασυνείδητος οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τη σκηνή χωρίς να παράσχει καμία βοήθεια στον ποδηλάτη. 

Λίγα λεπτά αργότερα, διερχόμενος οδηγός εντόπισε το χτυπημένο ποδήλατο και τον άτυχο Παναγιώτη και ενημέρωσε την αστυνομία. Στο σημείο κατέφθασε και ασθενοφόρο και ο 33χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του. 

Η νεκροτομή επί της σορού του Παναγιώτη Χατζηνικόλα θα διενεργηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.
Η αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει πληροφορίες για το θανατηφόρο δυστύχημα να ενημερώσει την γραμμή του Πολίτη στο 1460 ή τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό.

Πηγή: ΟffSite