Αρχική Τελευταία Νέα Λεμεσός: Συλλήψεις τριών υπόπτων για μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίας περιουσίας

Λεμεσός: Συλλήψεις τριών υπόπτων για μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίας περιουσίας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα τρεις αλλοδαποί, δυο άνδρες και μια γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθηκαν χθες μετά τον εντοπισμό μεγάλης ποσότητας κλοπιμαίας περιουσίας σε διαμέρισμα.
 
Ο εντοπισμός της κλοπιμαίας περιουσίας έγινε εντελώς τυχαία και στο πλαίσιο διερεύνησης άλλης υπόθεσης που αφορά κλοπή και εμπρησμό αυτοκινήτου, για την οποίαν τελεί υπό κράτηση ένας 42χρονος.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών και κοσμημάτων, συλλογές κερμάτων, είδη ένδυσης, ασημικά, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα.
 
Στις 9 Σεπτεμβρίου, 2017, 32χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία, ότι την ίδια μέρα, μεταξύ των ωρών 8.30π.μ. και 12.20μ.μ., κλάπηκε το αυτοκίνητο του από χώρο στάθμευσης οχημάτων υπεραγοράς στην επαρχία Λεμεσού.
 
Από τις εξετάσεις που έγιναν, σχετικά με την κλοπή του αυτοκινήτου εγέρθηκαν υποψίες εναντίον του 42χρονου, τα στοιχεία του οποίου παρέμεναν άγνωστα και στις 18 Σεπτεμβρίου, 2017, δόθηκε στη δημοσιότητα φωτογραφία του ώστε να ενισχυθούν οι προσπάθειες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του.
 
Στις 18 Σεπτεμβρίου, 2017, γύρω στις 12.40μ.μ., σε χώρο στάθμευσης συγκροτήματος διαμερισμάτων στην επαρχία Λεμεσού, τέθηκε κακόβουλα πυρκαγιά στο πιο πάνω αυτοκίνητο. Από την πυρκαγιά, το αυτοκίνητο, αξίας €2000, καταστράφηκε ολοσχερώς.
 
Μετά από συλλογή πληροφοριών που ακολούθησαν της δημοσίευσης της φωτογραφίας του 42χρονου και αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του, αυτός συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος σύλληψης χθες, γύρω στις 6.00μ.μ. και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
 
Πηγή: ΚΥΠΕ